Kasabian

albums - Αύγουστος 2009

Οι Mix Grill συντάκτες ακουν, επιλέγουν και σας προτείνουν τα albums που ξεχώρισαν μέσα στον Αύγουστο του 2009.
Διαβάστηκε φορες
Οι Mix Grill συντάκτες ακουν, επιλέγουν και σας προτείνουν τα albums που ξεχώρισαν μέσα στον Αύγουστο του 2009.

Kasabian – West ryder pauper lunatic asylum


Το τρίτο album των Kasabian είναι το καλύτερο της καριέρας του. Αυτή τη φορά φλερτάρουν περισσότερο με την ψυχεδέλεια και τα 60’s. Ακούστε όλο το album εδώ.

Sonic Youth - Eternal

Οι Sonic Youth με το album τους Eternal είναι σε εξαιρετική φόρμα και δικαιώνουν για άλλη μια φορά εμάς που τους λατρεύουμε. Ακούστε τραγούδια από το δίσκο εδώ.

Florence & the Machine - Lungs

Κάποιες φορές το hype γύρω από ένα μουσικό είναι δικαιολογημένο. Με τον αέρα της Tori Amos και της Kate Bush, η Florence έχει χτίσει κάτι δικό της στο "Lunkgs", το οποίο υποστήριξε αρκετά καλά και στο φετινό Synch Festival. Ακούστε όλο το album εδώ.

Lolek - Alone

Η πρώτη δουλειά του Lolek ή Γιάννη Αναγνωστάτου κυκλοφόρησε από την Inner ear. Στις συνθέσεις του Alone κυριαρχεί ο ρομαντισμός, η μελαγχολία και ο λυρισμός με τα φωνητικά να θυμίζουν Tom Waits και Leonard Cohen. Ακούστε τραγούδια από το δίσκο εδώ.

Last Drive – Heavy Liquid

Οι Last Drive έχουν νέα κυκλοφορία τους με τίτλο Heavy Liquid, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά το Subliminal, και έχουμε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα. Ακούστε τραγούδια από το δίσκο εδώ.

Manic Street Preachers - Journal for Plague Lovers

Συνολικά, το "Journal for Plague Lovers" είναι μέσα στους καλύτερα δεμένους δίσκους του συγκροτήματος και ακόμη κι αν δε διαθέτει τραγούδι-κράχτη, η συντριπτική πλειοψηφία των τραγουδιών του είναι σε υψηλό επίπεδο. Ακούστε τραγούδια από το δίσκο εδώ.

Dead Weather - Horehound

Πολύ δυνατό ντεμπούτο από το super group των Jack White (White Sripes, Raconteurs), Allison Mosshart (Kills), Dean Fertita (Queens of the Stone Age) και Jack Lawrence (The Raconteurs, The Greenhornes). Προσέξτε ιδιαίτερα τα εξής κομμάτια: "60 feet tall", "Ακούστε όλο το album στο Facebook.

Simple Minds - Graffity Soul

Δυναμική επιστροφή με ένα πολύ ωραίο album από τα λίγα. Η κατάσταση καλυτερεύει ακόμα περισσότερο στην deluxe edition με ένα επιπλέον cd με διασκευές από τους Simple Minds σε τραγούδια όπως το Teardrop, Whiskey in the jar κ.α. Απλά εξαιρετικοί! Ακούστε τραγούδια από το δίσκο εδώ.

A Mountain of One - Collected Works

Η μουσική τους είναι πολύ ατμοσφαιρική προσεγγίζοντας τα όρια του σκοτεινού ορισμένες φορές, ενώ άλλες στιγμές η έντασή της ανεβαίνει με έντονα ρυθμικά τμήματα τα οποία βγάζουν μια ισχυρή εσωτερική ενέργεια. Μια πραγματικά ολοκληρωμένη δουλειά η οποία κυριολεκτικά κορυφώνεται στα Ride, Innocent Line, Warping the clock, Freefall και Our eyes. Ακούστε το video του Bones εδώ.

Διαβάστε ακόμα