Η Αφροδίτη Μάνου στο "Κύτταρο";

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Αφροδίτη Μάνου θα ξαναβρεθεί από Σεπτέμβρη στην σκηνή του ιστορικού "Κυττάρου", μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις. Στο πλευρό της αναμένεται να είναι η Καλλιόπη Βέττα.
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

Πέρυσι ήταν ο Γιάννης Μηλιώκας που επέστρεφε μετά από χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις τέτοιο περίπου καιρό. Η φετινή πολύ ευχάριστη έκπληξη φαίνεται πως θα είναι η επιστροφή της Αφροδίτης Μάνου, καθώς σύμφωνα με όσα ακούγονται, είναι πολύ πιθανή η εμφάνισή της στο Κύτταρο τις Δευτέρες, από το Σεπτέμβρη και μετά, μαζί με την εξαίρετη ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα.

Περίπου 22 χρόνια μετά, η Αφροδίτη Μάνου θα ξαναβρεθεί στη σκηνή του ιστορικού χώρου "Κύτταρο" που πριν 2 χρόνια άνοιξε και πάλι τις πόρτες του. Καλλιτέχνιδα με πολύ ιδιαίτερη πορεία στο χώρο, από πολύ σημαντικές συνεργασίες (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Σπανός κ.ά.), μέχρι την αργοπορημένη αλλά πολύ επιτυχημένη παρουσία της ως τραγουδοποιός ("Νυχτερινή εκπομπή", "Σαν Αφροδίτη" κ.ά.) και τις δουλιές της είτε ως στιχουργός είτε ως ερμηνεύτρια σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες (Ν. Πορτοκάλογλου, Γ. Μηλιώκας, Βασίλης Δημητρίου, Λ. Κηλαηδόνης, Β. Παπακωνσταντίνου κ.ά.). Όλα αυτά, πάντα με ξαφνικές αποχωρήσεις από το προσκήνιο και απότομες μακρόχρονες σιωπές, όντας άτομο αντισυμβατικό που ποτέ δεν θέλησε να μπει στη λογική των μεγάλων μαγαζιών και του προμοταρίσματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει λείψει από όλους τους μουσικόφιλους η εξαίσια φωνή της και οι ερμηνευτικές της καταθέσεις όπως και τα προσωπικά, αιχμηρά τραγούδια της. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και μέχρι σήμερα ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο και τον κινηματογράφο μέσα από τη συνεργασία της με τους Ρέππα-Παπαθανασίου. Οι φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις σε ένα δικό της πρόγραμμα είναι κάτι πολύ ευχάριστο εν όψει νέας σεζόν.
 
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια