Ταινίες - Ιούλιος 2011

To MixGrill σας προτείνει κινηματογραφικές ταινίες για θερινά και μη σινεμά.
Διαβάστηκε φορες
Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΠΕNΣΙΕ (LA PRINCESSE DE MONTPENSIER)
Δραματική - 2010
Σκηνοθεσία: Μπερτράν Ταβερνιέ
Σενάριο:
Παίζουν: Μελανί Τιερί, Λαμπέρ Γουιλσόν, Γκασπάρ Ουλιέλ
Στη Γαλλία του 1562 η νεαρή Μαρί ντε Μεζιέρ αναγκάζεται να παντρευτεί τον πρίγκιπα του Μονπενσιέ, ο οποίος φεύγει για τον πόλεμο. Εκείνη περνά τις ημέρες της συντροφιά με τον διανοούμενο κόμη ντε Σαμπάν, ο οποίος την ερωτεύεται, ενώ συναντά ξανά τον δούκα του Γκιζ, τον δικό της μεγάλο έρωτα.



Η ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ  (CRIME D' AMOUR)
Θρίλερ - 2010
Σκηνοθεσία:  Αλέν Κορνό
Σενάριο:
Παίζουν: Λουντιβίν Σανιέ, Κριστίν Σκοτ Τόμας
Η Ιζαμπέλ δουλεύει σε μια πολυεθνική ως βοηθός της Κριστίν, ενός φιλόδοξου μεγαλοστελέχους που συχνά την καπελώνει. Όταν οι δύο γυναίκες έρθουν σε ανοιχτή σύγκρουση και η Κριστίν αρχίσει να ταπεινώνει την Ιζαμπέλ με κάθε τρόπο, η τελευταία θα αποφασίσει να εκδικηθεί δυναμικά.



Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (LA CHA NCE DE MA VIE)

Κωμωδία - 2010
Σκηνοθεσία: Νικολά Κις
Παίζουν: Βιρζινί Εφιρά, Φρανσουά - Ξαβιέ Ντεμεζόν
Ο Ζιλιέν, σύμβουλος γάμου, είναι γκαντέμης στις ερωτικές του σχέσεις, φέρνοντας κακοτυχία σε όλες τις πρώην συντρόφους του. Με την Τζοανά όμως τα πράγματα ξεκινούν υπέροχα…




Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ 2ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 2)
Φαντασίας - 2011
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτ
Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Ρέιφ Φάινς, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ
Το τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών Harry Potter ξεκινά με τους πρωταγωνιστικούς ήρωες να συνεχίζουν την αναζήτηση των Horcruxes, των μαγικών αντικειμένων που είναι υπεύθυνα για την αθανασία του Dark Lord. Αλλά, όπως αποκαλύπτονται οι  Deathly Hallows, ο Voldemort  ανακαλύπτει την αποστολή τους, η μεγαλύτερη μάχη ξεκινάει και η ζωή, όπως γνωρίζουν, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.



ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ (BRIDESMAIDS)

Κωμωδία - 2011
Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ
Παίζουν: Ρόουζ Μπερν, Μάγια Ρούντολφ, Κρίστεν Γουίγκ
Η Άνι βλέπει την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στο ναδίρ, την ίδια στιγμή που η καλύτερη της φίλη της ζητά να γίνει κουμπάρα της, μπαίνοντας χωρίς τη θέλησή της σε μια εκκεντρική και αταίριαστη παρέα παράνυφων.




Όπως κάθε καλοκαίρι οι θερινοί κινηματογράφοι προβάλλουν και ταινίες της προηγούμενης περιόδου, καθώς και κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείτε ταινίες που χάσατε το χειμώνα (King’s Speech, Black Swan, Incendies, Blue Valentine κτλ.) αλλά και κλασικές ταινίες που συνδυάζονται άψογα με την ατμόσφαιρα ενός καλοκαιρινού σινεμά (Sunset Blvd., Der Blau Engel, Lola, YoYo, The Party κτλ.).


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα