Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής 2011

Δύο σημαντικές συμπράξεις στο Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής. Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Χαρούλης και Σωκράτης Μάλαμας - Παύλος Παυλίδης, στις 29 - 30 Ιουλίου.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 29 & 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

30 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Το 13ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  που λαμβάνει χώρα στη Βαρβάρα Χαλκιδικής στις 29 , 30 και 31 Ιουλίου  είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής.

Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις. Ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χ. Θηβαίος, Γ. Κούτρας, Γλυκερία, Μ Ασλανίδου, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μπάμπης Στόκας, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης  κ.α.
 
Φέτος το Φεστιβάλ θα ανοίξουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και   ο Γιάννης Χαρούλης,  ενώ το Σάββατο 30 Ιουλίου τη σκυτάλη θα πάρουν ο Σωκράτης Μάλαμας  και ο Παύλος Παυλίδης.

Η Κυριακή 31 Ιουλίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά με πολλά παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα. Για τους λάτρεις της κατασκήνωσης υπάρχει χώρος για ελεύθερο camping  από την Τετάρτη 27 Ιουλίου.
 
Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. υψόμετρο), τη φυσική ομορφιά του τόπου και της ορεινής Χαλκιδικής καθώς και να γευθεί  τη περίφημη  τοπική κουζίνα.
 
Διοργάνωση:
Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας
Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης

 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ 20€
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 35€
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
METROPOLIS – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310.250072
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 23720.51233
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ  23773.50000
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΑΡΝΑΙΑΣ  23723.50121
 
 
Διαβάστε ακόμα