The Good, the Bad & the Queen 3-9/9/09


Περί μουσικής

gbal: Το πολύ καλό album του συγκροτήματος από το Κιλκίς, των Infidelity, οι οποίοι με το "In the city" βάζουν ισχυρή υποψηφιότητα για να μπουν στα albums, που ξεχωρίζουν στο 2009. Σύντομα θα διαβάσετε και την αντίστοιχη δισκοκριτική μας.

gbal: Με μεγάλη προσμονή περιμένω τα νέα albums των Muse, Pearl Jam & Editors. Τα τραγούδια που έχουν διαρρεύσει ιδίως από τα δύο πρώτα είναι super!

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η ξεκούραση της άδειας. Αυτό είναι σμπαρίλα!!!

StavrosT: Το γεγονός ότι ενώ η άδεια τελείωσε δεν έχει γίνει ακόμα πανικός στη δουλειά…τα πράγματα είναι ύποπτα ήρεμα…

GKamp: Οι ΑΔΕΙΟΙ δρόμοι κατά την περίοδο 8 με 16 Αυγούστου. Πραγματική αστραπή η απόσταση Κηφισιά-Αλεξάνδρας.

GKamp: Το ότι επισκευάζεται επιτέλους η ΕΟ Αθηνών-Λαμίας.

GKamp: Ο χαβαλές που έπεσε στο προτελευταίο recording session στο studio που δουλεύω. Μιλάμε για ΠΟΛΥ γέλιο. Πώς βγήκε το 5ωρο ακόμη δεν το έχω καταλάβει!...

GKamp: Οι ήρωες πιλότοι των CANADAIR. Οι επιδόσεις και οι αυτοθυσία τους, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο παγκοσμίως. Ενδιαφέρον προκαλεί η δήλωση του Ιταλού αντισμηνάρχου, σμήνος του οποίου ήρθε για βοήθεια: "Τους βλέπαμε να βουτούν έτσι παράτολμα, και κλείναμε τα μάτια. Και κάθε φορά έσωζαν κι από μια επικίνδυνη εστία."

Περί μουσικής

GKamp: Ο θάνατος του Les Paul, της πιο θρυλικής μορφής της μουσικής. Ο εφευρέτης της Gibson Les Paul, κιθάρα της οποίας ο ήχος χαρακτήρισε απο Jimmy Page, έως Slash και άλλους, ο επινοητής του 4-κάναλου μαγνητοφώνου που άλλαξε τη λογική της μουσικής παραγωγής, δεν υπάρχει πια.

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Το ΠΣΚΔ του Διαβόλου. Όταν βλέπεις σκηνές σαν αυτές που έζησα στο Διόνυσο live, με τις φωτιές να καίνε τα δάση όπου έπαιζες μικρός καθώς και τα σπίτια των ανθρώπων με τους οποίους μιλάς καθημερινά, στην ίδια γειτονιά, το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις. Έκαψαν τις αναμνήσεις, το παρόν και το μέλλον μας. 

StavrosT: Οι εμπύρετες γαστρεντερίτιδες τις μέρες των διακοπών…χάθηκαν οι άλλες 345 μέρες του χρόνου;

GKamp:  Η "θεϊκή" ατάκα αγροτο-γιάπη της Σταμάτας, την ώρα που καιγόταν η Ροδόπολη και η Σταμάτα: "Το χωράφι το έχω ασφαλισμένο, ας καεί!..."

halias: Εκλογές και πάλι. Πόσο μου λείψανε. Λες και είναι δώρο για του δημοσιογράφους που τελείωσαν οι διακοπές. Τώρα έχουν θέμα για κάθε δελτίο μέχρι και τον Νοέμβρη. Αχ τι έχουμε να ακούσουμε (και να περάσουμε).

GKamp:  Η παθητική στάση και η αλλοπρόσαλλη εκτίμηση των ανωτάτων της Π.Υ. που δεν ενήργησαν όπως κάποτε ενεργούσαν (τα έχω ζήσει τα καλά, γι’ αυτό το λέω...)

Eugenia: Η έκταση της αφισοκόλλησης για γνωστό, πρώην ροκά και τώρα αναβαπτισμένο στις μουσικές του Χατζηδάκη και του Λοΐζου και με χορηγία του μεγάλου καναλιού, τραγουδιστή σε επαρχιακή πόλη της Πελοποννήσου ενόψει της επερχόμενης συναυλίας του. Παρατηρήθηκε εκτεταμένη αφισοκόλληση κατά κύριο λόγο στα χωριά του νομού όπου επικρατούσε, περίπου, το "κάθε κοντάρι και λυγμός". Να χαρώ εγώ την αριστερίστικη οικολογική του συνείδηση που μπορεί και να του επιβάλει στις συναυλίες του να τραγουδάει το γνωστό άσμα για τον επαναχρωματισμό της θάλασσας!!!

GKamp:  Τα 230.000 στρέμματα που κάηκαν - εκ των οποίων τα 80.000 ήταν δις καμένο δάσος. Η μαυρίλα και η καταστροφή που προκαλείται από ανεγκέφαλους ανθρώπους και ηλίθια συμφέροντα, είναι τα έργα και οι ημέρες του σύγχρονου νεοελληνικού κράτους. Είναι η κληρονομιά των παιδιών μας. Εύγε μας...

Στέλλα: Οι ελεύθεροι κατασκηνωτές δεν υποτίθεται ότι επιλέγουν αυτές τις διακοπές για να βρίσκονται κοντά στη φύση; Εγώ έτσι νόμιζα, αλλά δύο απόπειρες να κάνω μπάνιο στις Καβουρότρυπες της Σιθωνίας με έπεισαν ότι ένα υπέροχο δάσος δίπλα στη θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο από ανθρώπους που υποθέτω ότι θα ήθελαν να το ξαναβρούν και του χρόνου. Σουρεάλ! Κύριοι κατασκηνωτές αναλάβετε τις ευθύνες σας και μαζέψτε τα σκουπίδια σας!

GKamp:  Οι περιουσίες φτωχών ανθρώπων στη Ροδόπολη, Σταμάτα, Άγιο Στέφανο (ναι, στα ΒΠ υπάρχουν ΚΑΙ φτωχοί...) που έγιναν στάχτη.

StavrosT: Οι σουρεαλιστικές δωδεκάωρες καθυστερήσεις της αεροπορικής εταιρίας skyeurope στις πτήσεις της Αθήνα – Πράγα και τούμπαλιν, τούτο τον Αύγουστο. Εμπειρία προς αποφυγήν…

GKamp:  Η 78χρονη που "έκαιγε κόλλυβα" και κατηγορείται για τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, καθώς και ο αγρότης του Γραμματικού που τον "τσίμπησε σφήκα". Ελλείψει τόλμης, σε λίγο θα συλλάβουν και τη Φτερού στην Ομόνοια, για τις φωτιές στο Νέο Βουτζά το 1995...  Δε ντρεπόμαστε λίγο!

Στέλλα: Κάθε χρόνο, όπως έχουμε Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστο έχουμε εξίσου σταθερά καταστροφικές πυρκαγιές. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν μπορούσαμε να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Απλώς δεν το επιθυμούμε. Δεν πειράζει όμως, όταν θα καταστρέψουμε εντελώς το περιβάλλον και θα αφανίσουμε το ίδιο μας το είδος, φαντάζομαι ότι η φύση θα δημιουργήσει κάποιο άλλο είδος, το οποίο ελπίζω να εκτιμήσει το περιβάλλον του περισσότερο από τους ανθρώπους.

GKamp:  Ο τραγικά ηρωικός πιλότος Στέργιος Κωτούλας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Κεφαλλονιά, προσπαθώντας να μην καταπέσει επάνω σε κατοικίες, μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης . (το 19ο κατά σειρά με PZL...)
Περί μουσικής

StavrosT: Η συναυλία των Radiohead στην Πράγα. Απίστευτο συγκρότημα, απίστευτος ήχος, απίστευτη διάρκεια, απίστευτος κόσμος…Στα επιπλέον θετικά η πανεύκολη μετάβαση (μια γραμμή μετρό και πέντε, έξι γραμμές τραμ), η φυσιολογική ώρα έναρξης (οι Radiohead βγήκαν 20:20) κάτι που συνέβαλε και στη φυσιολογική ώρα επιστροφής (για να σας δω στις 23:30 στη Μαλακάσα χωρίς αυτοκίνητο τι θα κάνετε…), η εύρυθμη οργάνωση (μπήκαμε μέσα στο χώρο τσακ μπαμ) και η άφθονη, φθηνή και εξαιρετική μπύρα! (2 ευρώπουλα το επαναχρησιμοποιούμενο ποτηράκι 400 ml και άλλα 2 το κάθε γέμισμα!) Οι Τσέχοι παρέδωσαν μαθήματα συναυλιακής επιτυχίας!

gbal: Η Greek Alternative Day αύριο στο Θέατρο Πέτρας, στην οποία θα μαζευτούν πολλά καλά Ελληνικά συγκροτήματα. Ότι πρέπει για Παρασκευή απόγευμα - βράδυ.


Περί ανέμων και υδάτων

Στέλλα: Νέα σχέδια και νέα όνειρα για όλους!

Eugenia: Μέσα στο Σεπτέμβρη δεν μπορείς να δεις πολύ καλό, εκτός από την καινούρια μορφή του Mixgrill!!!

halias: GBQ is back. Έτσι για να έχουμε και εύθυμο τόνο στην καθημερινότητα μας.

φωτογραφίες από:

http://www.infidelity.gr/
http://news.ert.gr/
http://en.wikipedia.org/
http://www.in.gr/news/
http://www.myspace.com/

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια