Ο Noel Gallagher παραδέχτηκε οτι είπε ψέματα...

Διαβάστηκε
Περίπου δύο χρόνια μετά την διάλυση των oasis το 2009 ο Noel Gallagher παραδέχτηκε οτι είχε πει καποια ψεματάκια εκείνο το διάστημα...Περίπου δύο χρόνια μετά την διάλυση των Oasis το 2009, ο Noel Gallagher παραδέχτηκε ύστερα από συνομιλία με fans στο Facebook ότi  δεν είχε πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη και ακυρώθηκε η τελευταία συναυλία τους στο Chelmsford V festival. Αυτό που αποκάλυψε τώρα λοιπόν είναι ότι ο αδελφός του Liam υπέφερε από λαρυγγίτιδα εκείνο το διάστημα και όχι από πονοκέφαλο όπως είχε πει τότε .

Μάλιστα ο Liam ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει τον Noel για ψευδή σχόλια που είχε κάνει στον τύπο εκείνη την εποχή.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Είμαι συνηθισμένος στο να ακούω διάφορες κατηγορίες από τον Noel, άλλωστε και εγώ στο παρελθόν έχω πει πράγματα για τον ίδιο αλλά αυτή τη φορά αμφισβήτησε τον επαγγελματισμό μου. Προσπάθησα να βρούμε μια λύση σε φιλικό επίπεδο αλλά τελικά έπρεπε να κινηθώ νομικά. Το μόνο που ζητάω είναι μια συγνώμη».

Με τη σειρά του ο Noel ζήτησε συγνώμη  μέσω Facebook αλλά με έμμεσο τρόπο. Είπε χαρακτηριστικά «Αν προσβάλλεται από τη γνώμη  μου σε τέτοια ζητήματα ζητάω συγνώμη αλλά είναι χαζό όλο αυτό που γίνεται »

Πάντως κλείνοντας, ένα είναι σίγουρο,οι Oasis έχουν αφήσει το στίγμα τους στα 90's και αυτό δεν αλλάζει.

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια