FM to Web: All you need is love

Διαβάστηκε
Αφού λοιπόν «τα μπουρδέλα των Ramones» περπάτησαν αρκετά σαν άρθρο κι επειδή μπήκε κι ο Σεπτέμβρης κι άρα έχω κέφια γιατί τον αγαπώ πολύ, λέω σήμερα να δούμε κάποια τραγούδια μέσα από ένα άλλο πρίσμα...Αφού λοιπόν «τα μπουρδέλα των Ramones» περπάτησαν αρκετά σαν άρθρο (γεια σου Μιχάλη...) κι επειδή μπήκε κι ο Σεπτέμβρης κι άρα έχω κέφια γιατί τον αγαπώ πολύ, λέω σήμερα να δούμε κάποια τραγούδια μέσα από ένα άλλο πρίσμα ίσως, μα σίγουρα με ανάλαφρη διάθεση. Πάμε. Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες γυναικών, η εξής μια, αυτές που αγαπούν το παιχνίδι. Άπλα υπάρχει η Α κατηγορία και η Β. Κάπως όπως στο ποδόσφαιρο.

Η Α κατηγορία γουστάρει το παιχνίδι μέσα στη σχέση, με άπλα λόγια, θέλει μια σχέση, θέλει βεβαία και το παιχνίδι μέσα σ' αυτήν. Θα την ξεχωρίσετε από φράσεις του τύπου «Είμαι καιρό μόνη μου γιατί περιμένω κάτι καλό.. Δε θέλω να βιαστώ..» Αν ισχύει και δεν κοιμήθηκε χθες στο σπίτι του Τάκη, προτεινόμενο τραγούδι είναι σίγουρα το «This Strange Effect» των KINKS, θα το εκτιμήσει τόσο πολύ, που μπορεί ακόμα και να σας μιλήσει για το πόσο πολύ την πλήγωσε ο πρώην (ως γνωστόν όλοι οι πρώην είναι καθάρματα) από το πρώτο σας ραντεβού.

Μετά τις δραματικές αφηγήσεις, ο δρόμος είναι βέβαια ανοιχτός.. Κάτι σαν κάλεσμα, για να κάνετε την διαφορά σε σχέση με τον αναίσθητο που την βασάνιζε 3 χρόνια... Θα το βρείτε στο KINKS - BBC Sessions. Στην Β Εθνική τώρα, αγωνίζονται ομάδες με χαμηλότερο μπατζετ, άρα παίζουν κι ένα ποδόσφαιρο που δίνει έμφαση στο πρεσινγκ και όχι στο θέαμα.. Εκεί κυριαρχούν «οι βασίλισσες του δράματος», στην συγκεκριμένη κατηγορία δηλαδή, όλη η δίψα είναι για το ίδιο το παιχνίδι και μόνο, γιατί υπάρχει η σχετική αυτογνωσία, πακέτο με μια σειρά από σοβαρά κόμπλεξ (κάτι σαν τον γαβρο στην Ευρώπη) άρα δεν μπαίνει ζήτημα σχέσης εδώ.

Το «Rented Rooms» των TINDERSTICKS θα σας δείξει το δρόμο για έναν υγιεινό περίπατο. Η επιλογή σας θα την ενθουσιάσει και όλα πια γίνονται απλά. Ο μόνος κίνδυνος είναι να το κάνετε σχέση. Προσοχή. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει συνηθίσει στο «Όλοι τελικά φεύγουν μετά από λίγο κι εγώ μένω μόνη μου και υποφέρω», εδώ και χρόνια και σε περίπτωση σχέσης ή θα σας σφάξει με χασαπομαχαιρο επάνω σε γέρο καβγά που η ίδια θα προκαλέσει , ή ένα πρωινό θα μάθετε πως έφυγε για την Αυστραλία και δεν θα την ξαναδείτε. Έχετε δυο μήνες διορία και αφήστε της και το CD των Tindersticks φεύγοντας. Μπορεί και να κοιμάται μαζί του…

Εδώ βέβαια δεν γράφουμε βιβλίο, αλλά αφού αρκετοί φίλοι (ξανά γεια σου Μιχάλη...) μου έβαλαν την ιδέα, συνεχίζω.. Πρέπει να φύγετε, το σκάφος βυθίζεται, μα δεν ξέρετε το πως... Κι όμως, είναι πάρα πολύ απλό.. Ο κάλος θεός του Rock & Roll έχει τη λύση και για αυτή την περίπτωση. Αποδόμηση.. Κάντε την να ξεχάσει ότι ήξερε για σας, με μουσική υπόκρουση το «Wishing On A Star» στη διασκευή του PAUL WELLER.. Στην ανάγκη αφήστε ένα δάκρυ να κυλήσει και ορκιστείτε της πως μικρός πηγαίνατε κατηχητικό και όνειρο σας μέχρι τα 17 ήταν να γίνετε το λιγότερο αρχιμανδρίτης.

Η σκληρή πραγματικότητα όμως και τα λοιπά και τα λοιπά… Αν φανεί δύσπιστη, πείτε της πως βλέπετε όνειρα με προφητικά μηνύματα και πως κατά βάθος οι Rolling Stones υπηρετούν όντως το διάβολο. Θα σας αποχαιρετήσει πριν προλάβετε να πείτε την επόμενη πρόταση σας, λέγοντας σας πως «Είσαι ένα πολύ καλό παιδί, μα δεν σου αξίζω Διομήδη.. Είμαι πολύ ατίθαση ίσως για σένα.. Θα σου κάνω κακό, πρέπει να μείνω μόνη μου να σκεφτώ τι ακριβώς θέλω..»  Μόλις κλείσει την πόρτα, θα πάρει τηλέφωνο τον Μαικ (σερβιτόρος, πρώην ,φίλος, όλα αυτά μαζί) και θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Ο έρωτας, έχει να κάνει ως γνωστόν με τις προσωπικές μας ανάγκες και προβολές βασικά. Προσοχή. Το «Venus In Furs» των VELVET UNDERGROUND, μαζί με την ανάλογη ατμόσφαιρα, είναι ικανό να σας απελευθερώσει και από τις πιο άγριες διαθέσεις της (πχ, «να γνωρίσεις τους δικούς μου Μάκη. Είμαστε μαζί έναν ολόκληρο χρόνο πια...») κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες ακόμα. Κακά τα ψέματα.

Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά όντα, ότι περάσουν στο μυαλό τους. Κι αν δεν μπορούν να το περάσουν από μονές τους (βλέπε τα προηγούμενα, κατηγορία Β Εθνική..) κανένα πρόβλημα. Για αυτό υπάρχουν οι φίλες. Θα σας ξεφτιλίσει μια χαρά, μόνο και μόνο για να ακούσει η ίδια (και να πειστεί) τον εαυτό να της να φωνάζει δυνατά για το πόσο σκληρός και άκαρδος είσαστε. Τα λόγια της φίλης της, είναι τα καρφιά στο φέρετρο που γράφει το όνομα σας. Όμως… Ακριβώς επειδή έχουμε να κάνουμε με εγκεφαλικά όντα και ακριβώς επειδή εσείς, κάτω από τη χαριτωμένη σας περσόνα παραμένετε πάντα άντρας, δηλαδή κάποιος που (έλα τώρα Χαρίλαε...μεταξύ μας..?) δένεται με το σεξ, υπάρχει ένας βασικός κίνδυνος.. Να θυμηθεί πως εκτός από παθιασμένο αγόρι και θερμός εραστής, είσαστε και πολύ τρυφερός μαζί όχι λίγες φόρες.

Ανάμεσα στο «να γνωρίσεις στους γονείς μου» και στο «θέλω να χωρίσουμε πια, δεν αντέχω» συχνά οι διαφορές είναι ελάχιστες. Αν θέλετε να παραμείνετε στη σχέση κερδίζοντας χρόνο οι Velvet Underground ξέρουν τον τρόπο. Αλλάξτε τους κανόνες και κάντε την ανατροπή. Ένα μαστίγιο, λίγα σύνεργα κτλ, χρήσιμα, αλλά όχι απαραίτητα...Απλά καλό είναι να βρίσκεται και ένα πρόχειρο μικρό φαρμακείο δίπλα, με τα βασικά.. Γάζες και τα υπόλοιπα... Έχετε εξασφαλίσει το επόμενο 6μηνο και ο χρόνος είναι υπέρ σας πια...Στον μαγικό κόσμο των BEATLES, όλα είναι βαθιά ανθρώπινα... «All You Need Is Love». Αν αυτό είναι το τραγούδι που σας αφιέρωσε όταν γνωριστήκατε, ψάξτε καλά τα post της στο facebook... Η αθώα παιδούλα που μόλις γνωρίσατε, ίσως εννοεί εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που σας λέει, δίχως να το γνωρίζει ούτε η ιδία ακόμα.

Φράση κλειδί «Δε μπορώ να κάνω ερώτα αν δεν νιώθω..» Ναι, θα σας κολακέψει, θα αισθανθείτε πως η ευαίσθητη αυτή τρυφερή ψυχή, έπεσε από τον ουρανό. Αν τσεκάρετε όμως προσεκτικά την σελίδα της, κάποιες εβδομάδες πριν, θα βρείτε το «I Wanna Be Your Dog» των STOOGES, ή το «I Am Not Like Everybody Ellse» στην εκτέλεση των CHESTERFIELD KINGS, υπάρχουν πιθανότητες και για κάτι από την πρώτη φάση των BLACK SABBATH. Θα είναι πιστέψτε με, πολύ αργά όταν ανακαλύψετε πως τελικά με τη συγκεκριμένη φράση εννοούσε, «Μου αρέσει να κάνω σεξ όσο η επιθυμία μου για τον άλλον είναι ακόμα ισχυρή, μετά βαριέμαι και ψάχνω κάτι άλλο». Προσοχή στους Beatles λοιπόν.

Με την ευκαιρία, να πω στην Κ, με την οποία περάσαμε μαζί αρκετά χρόνια πριν από καιρό, όπου κι αν βρίσκεται, πως ναι, ήμουν άγριο πιτσιρίκι τότε και την ταλαιπώρησα αρκετά.. Να της πω δηλαδή, πως ο θεός Διόνυσος που με επισκεπτόταν κάθε Άνοιξη και οι ιστορίες του Jim Morrison και της Pamela Courson που της έλεγα, ήταν βασικά η αφορμή για να κάνω τις σκανδαλιές μου... Τώρα είμαι καλό παιδί όμως...


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια