Χριστουγεννιάτικη συναυλία με I.Anderson και B.Dickinson σε αγγλικό Καθεδρικό ναό

Διαβάστηκε
Ο τραγουδιστής των Iron Maiden Bruce Dickinson θα εμφανιστεί σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μαζί με τον Ian Anderson (Jethro Tull) και τον Justin Hayward (Moody Blues).Μπορεί να σας φαίνεται λίγο νωρίς για χριστουγεννιάτικα σχέδια αλλά οι Bruce Dickinson, Ian Anderson και Justin Hayward ξέρουν τι θα κάνουν στις 10 Δεκεμβρίου. Θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία από κοινού με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ολοκλήρωση των εργασιών στον Καθεδρικό Ναό Canterbury της Αγγλίας (Kent).

Πέρυσι ο τραγουδιστής των Jethro Tull, Ian Anderson, εμφανίστηκε στην ίδια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με special guest τον Greg Lake (King Crimson). Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και έτσι θα επαναληφθεί και φέτος. Αυτή τη φορά θα βρίσκεται στη σκηνή με τον Bruce Dickinson (Iron Maiden) και τον Justin Hayward (Moody Blues).

Ο ναός του Canterbury στο Kent της Αγγλίας χτίστηκε πριν από 900 χρόνια και είναι ένα από τα σημαντικότερα χριστιανικά μνημεία της χώρας. Πάνω από 10 εκ. λίρες έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια για την αποκατάσταση του 71 μέτρων Bell Harry πύργου, των μεσαιωνικών βιτρώ και των πλακιδίων που καλύπτουν τις οροφές από το 19ο αιώνα. Είναι, όμως, απαραίτητα ακόμα 3 εκ. λίρες ετησίως για την επόμενη δεκαετία. Γι’ αυτό το σκοπό θα πραγματοποιηθεί το “Canterbury Rocks At Christmas”.

Ο Ian Anderson μετρά 40 χρόνια επιτυχημένης μουσικής καριέρας, ως ο φλαουτίστας  και τραγουδιστής των Jethro Tull. Θεωρείται ο άνθρωπος που εισήγαγε το φλάουτο στην ροκ μουσική. Μιλώντας για την περσινή του εμφάνιση ο Anderson σημείωσε την σπουδαιότητα του σκοπού: «Εάν δεν το κάνει η δικιά μας γενιά και η επόμενη, ο ναός θα χαθεί. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της διατήρησης των μνημείων μας με την ευρεία έννοια της διατήρησης του κόσμου μας. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη αλλαγή στην νοοτροπία μας, όσον αφορά στη διάσωση του πλανήτη μας, και ό,τι αυτός περιλαμβάνει. Ο καθεδρικός του Canterbury είναι ένα ζωντανός τόπος σήμερα. Είναι, όμως, ένα μέρος για το μέλλον και, είτε είσαι χριστιανός είτε όχι, είναι ένα μέρος το οποίο πρέπει να μείνει στην καρδιά μας για πάντα


Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια