Ακυρώθηκε η μουσική παράσταση του Στ. Κραουνάκη στο Θέατρο Βράχων

Η μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη και των "Σπείρα-Σπείρα" με τίτλο "Για έναν έρωτα", που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Θέατρο Βράχων στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βύρωνα 2009 την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ακυρώνεται λόγω αστάθειας του καιρού, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.festivalbyrona.gr . Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

" Σας ενημερώνουμε ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη «ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ» στις 21/9 λόγω αστάθειας καιρού.

Το Φεστιβάλ ζητά συγγνώμη από το κοινό για την όποια ταλαιπωρία.
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις ακυρωμένες παραστάσεις μπορούν να τα εξαργυρώσουν έως και την Τετάρτη 30/9 από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (Παλαιό Δημαρχείο - Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής) και από τα ταμεία του Θεάτρου Βράχων."

Δυστυχώς, αυτή είναι η όγδοη ακύρωση που γίνεται στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βύρωνα. Έχουν προηγηθεί οι ακυρώσεις των συναυλιών του Μπάμπη Στόκα και της Δήμητρας Γαλάνη (κλικ εδώ), αλλά και η μεταφορά για την επόμενη χρονιά της συναυλίας του Παύλου Παυλίδη και της συναυλίας-αφιέρωμα στον Ηλία Κατσούλη (κλικ εδώ). Αν προσθέσει κανείς και τις ακυρώσεις του Mama Africa Art Festival (κλικ εδώ) και της συναυλίας Ιωνίας Εγκώμιον, που θα γίνονταν στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης, καταλαβαίνει κανείς ότι για διάφορους λόγους αποδεκατίστηκε το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα ενός εξαιρετικού Φεστιβάλ. Κρίμα...

Να σημειώσουμε πάντως την προνοητικότητα του Φεστιβάλ που, τουλάχιστον στην περίπτωση της συναυλίας του Σταμάτη Κραουνάκη, δεν παίρνει το ρίσκο  της ταλαιπωρίας του κόσμου, εξαιτίας της προφανούς αστάθειας ενός βροχερού γενικά καιρού.
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια