Η Αρλέτα στο Ηρώδειο

Διαβάστηκε
Η Αρλέτα γιορτάζει τα 45 χρόνια της στο τραγούδι με μια... εκδρομή στο Ηρώδειο στις 5 Οκτωβρίου. Δείτε ποιοί καλλιτέχνες θα είναι μαζί της καθώς και τις λεπτομέρειες τις προπώλησης.
Πάνε 45 ολόκληρα χρόνια από τότε που μια ιδιαίτερη γυναικεία φωνή τραβούσε την προσοχή του κοινού και έβαζε στο τραγούδι ένα νέο χρώμα. Ήταν η Αρλέτα που το όνομά της ταυτίστηκε με το λεγόμενο "νέο κύμα" από τη δεκαετία του '60, όταν και μας συστήθηκε σαν τραγουδίστρια. Ανατρεπτικό για την εποχή το "νεοκυματικό" ύφος, ανατρεπτική και η Αρλέτα αργότερα όταν αποφάσισε να βγάλει στο φως τα δικά της όμορφα τραγούδια και να γίνει μία από τις λίγες περιπτώσεις γυναίκας τραγουδοποιού στην Ελλάδα.

Άνθρωπος διακριτικός, σκεπτόμενος και με ένα εξαιρετικά ευφυές χιούμορ που αφοπλίζει και συχνότατα είναι αυτοσαρκαστικό. Καλλιτέχνιδα που, παρότι έχει την αγάπη της πλειοψηφίας του κόσμου, μάλλον έχει αδικηθεί. Ερμηνεύτρια με εξαιρετική ευαισθησία και δημιουργός πολύ τρυφερών και υπόγεια καυστικών ιστοριών, η Αρλέτα είναι μια από τις ομορφότερες σελίδες του βιβλίου που λέγεται ελληνικό τραγούδι.

Της αξίζει σίγουρα μια γιορτινή βραδιά, τώρα ειδικά που κλείνει 45 χρόνια στο τραγούδι. Έτσι, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα την απολαύσουμε στο Ηρώδειο και μάλιστα όχι μόνη, αφού σε αυτή τη γιορτή που ονόμασε "Εκδρομή", θα είναι μαζί της συνταξιδιώτες όπως η Νένα Βενετσάνου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Πετρολούκας Χαλκιάς.

info:

Αρλέτα.... εκδρομή

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2011
ώρα έναρξης: 9.00μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη 65€
Α΄ Ζώνη 50€
Β΄ Ζώνη 40€
Γ΄ Ζώνη 30€
Άνω Διάζωμα 22€
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Εκδητήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
online: ticketservices.gr
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online, παραλαμβάνονται είτε την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του Ηρωδείου, ή νωρίτερα από το εκδοτήριο στην Πανεπιστημίου 39


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια