ποίος: Παύλος Παυλίδης
πότε: 28/10/11 21:30
που: PassPort
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Πειραιάς
άλλα:

Παύλος Παυλίδης & B-Movies @ PassPort

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 00:00
Παρασκευή 28 και Σάββατο 29/10

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-MOVIES

Τιμή εισόδου: 15 eur (με μπύρα ή κρασί) – 25 eur (σε τραπέζι)

Ωρα έναρξης: 21.30

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν στον Πειραιά και στο PassPort, για δυο βραδιές, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου. Θα μας παρουσιάσουν όλα τα κλασικά τους κομμάτια αλλά και κάποια τραγούδια-έκπληξη…

Ο Παύλος Παυλίδης, ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση ως front man στα «Ξύλινα Σπαθιά».

Από το 2003 και μετά συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από τη φωτεινή…

Οι B –MOVIES θα είναι όπως πάντα μαζί του. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου ο Παύλος Παυλίδης και οι B - Movies επιστρέφουν στον Πειραιά και θα ανέβουν στη σκηνή του PassPort για να παρασύρουν το κοινό τους σε έναν κόσμο όπου το φως και το σκοτάδι εναλλάσσονται ταχύτατα, προκαλώντας «λευκές καταιγίδες».

PassPort
PassPort web:
Καραΐσκου 119
Ελλάδα, Αττική, Πειραιάς
Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή Πειραιάς, 185 32 Ελλάδα Τηλέφωνα επικοινωνίας : +30 210 4296401 +30 6940558558
PassPort
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια