Οι Ονειροπαγίδα επιστρέφουν μέσα στο 2012!

Διαβάστηκε
Το συγκρότημα που άφησε τη δικό του στίγμα κάπου εκεί στα '00s ετοιμάζει καινούρια δουλειά.Ακόμη θυμάμαι εκείνη τη reunion συναυλία των Ονειροπαγίαδα στο Gagarin τον Μάρτιο του 2009, όπου είχε μοιραστεί κι ένα single με δύο νέα τραγούδια ("Θέλω να ξέρω" & "Ο μεγάλος θυμός") το οποίο ήταν ο προπομπός του επερχόμενού τους album. Από τότε δεν είχαμε κανένα νέο, αλλά με χαρά πληροφορήθηκα από το site της Inner-ear, ότι μέσα στο 2012 οι Ονειροπαγίδα επιστρέφουν. Εάν κρίνω από το single δεν προβλέπονται μεγάλες ανατροπές στον ήχο, αλλά προβλέπονται οι πανέμορφες μελωδίες που μας είχαν συνηθίσει.

Οι Ονειροπαγίδα είχαν κυκλοφορήσει 3 albums και 2 cd singles από το 1998-2001 και αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως τόσο από το κοινό, όσο και από τα ραδιόφωνα.

Μέχρι τότε, ο "εγκέφαλος" του συγκροτήματος, Χρήστος Λαϊνάς, θα κυκλοφορήσει κι ένα solo album με τίτλο “Η Αγάπη Θα Λάμψει” το οποίο αναμένουμε με ενδιαφέρον, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ενδιαφέρουσες μελωδίες με άποψη στην παραγωγή!Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια