U2

Οι U2 στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2010!

Επιτέλους αυτό που αναμέναμε φέτος θα γίνει με καθυστέρηση μιας χρονιάς. Οι U2 έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα για δεύτερη φορά και στην Αθήνα για πρώτη φορά.
Διαβάστηκε φορες
Επιτέλους αυτό που αναμέναμε φέτος θα γίνει με καθυστέρηση μιας χρονιάς. Οι U2 έρχονται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά (για πρώτη φορά στην Αθήνα).

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site των U2, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα γεμίσει από τις μουσικές των Bono, The Edge, Adam Clayton & Larry Mullen.

Για να πάρετε μια γεύση από τις φετινές συναυλίες του συγκροτήματος, χθες βράδυ οι U2 βρέθηκαν στο New Jersey και με support τους Muse (!!!) έπαιξαν τα εξής κομμάτια:

Κύριο Set: Breathe, Magnificent, Get On Your Boots, Mysterious Ways, I Still Haven't Found What I'm Looking For, She's The One - Desire, Elevation, Your Blue Room, Beautiful Day - Don't Stop Til You Get Enough, No Line On The Horizon, New Year's Day, Stuck in a Moment, The Unforgettable Fire, City of Blinding Lights, Vertigo, I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (remix), Sunday Bloody Sunday, MLK, Walk On - You'll Never Walk Alone

Encore(s): One - Amazing Grace, Where the Streets Have No Name, Ultraviolet, With or Without You, Moment of Surrender


Λέτε να παίξουν και στο Ολυμπιακό Στάδιο support οι Muse; Μακάρι... Και άραγε θα γίνει ανάλογο sold out των εισιτηρίων σε μια μέρα, όπως στη συναυλία της Madonna; Λογικά ναι...

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου, που μόλις μας έστειλε η Didi Music:


U2 Live«…Το rock στα μεγάλα στάδια είναι το τελικό μέτωπο, οι U2 θαρραλέα πήγαν εκεί όπου κανείς άλλος δεν έχει ξαναπάει» The Globe & Mail, Toronto.

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών. Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

U2 LiveΚρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο).

Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.

Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους – και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά – θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD. Όλες οι λεπτομέρειες στο: www.u2.com





Φωτογραφίες από: BBC

Tags
Διαβάστε ακόμα