Λ.Παπαδόπουλος & Γ.Γιοκαρίνης @ Ρυθμός Stage: Είσοδος με μόλις 6 Ευρώ το άτομο!

Διαβάστηκε
Δείτε την εμφάνιση των Λ. Παπαδόπουλο & Γ. Γιοκαρίνη την Παρασκευή 14, 21, 28 Οκτωβρίου στο Ρυθμός Stage με είσοδο για τα 2 άτομα μόλις 12 Ευρώ με μπύρα ή κρασί, μέσα από το DealArte.gr.Δείτε την εμφάνιση των Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη την Παρασκευή 14, 21, 28 Οκτωβρίου στο Ρυθμός Stage με είσοδο για τα 2 άτομα μόλις 12 Ευρώ με μπύρα ή κρασί, αντί για 24, που είναι κανονικά, μέσα από το DealArte.gr.

Δελτίο Τύπου


ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ
 
Παρασκευή 14, 21 & 28 Οκτωβρίου
 
Ο Ρυθμός Stageπαρουσιάζει τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου για τρεις Παρασκευές!
 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο ζωντανοί θρύλοι του Ελληνόφωνου Έντεχνου και Rockτραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για τρεις Παρασκευές ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους , «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και τόσα άλλα...
 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος (“ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ”) είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του  έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.
 
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής  Σκηνής  και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσουν με τον Λάκη ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό...!!!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια