Οι Soundgarden ανθίζουν ξανά την Ανοιξη του 2012

Ακολουθώντας το δρόμο που έδειξαν οι Stone temple pilots και οι Alice in chains, άλλο ένα μυθικό συγκρότημα του grunge, οι soundgarden επανασυνδέονται και βγάζουν καινούργιο LP την άνοιξη του 2012.
Διαβάστηκε φορες
Ακολουθώντας το δρόμο που έδειξαν οι Stone temple pilots και οι Alice in chains, άλλο ένα μυθικό συγκρότημα του grunge, οι soundgarden επανασυνδέονται και βγάζουν καινούργιο LP την άνοιξη του 2012.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Chris Cornell στο Rolling stone, το άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο και νιώθει ότι η μπαντα χρειαζόταν ένα διαλειμμα. Ήταν αρκετα μεγαλο διαλειμμα, τα 15 χρόνια απο τον προηγούμενο δίσκο. Όμως, ο Cornell δεν τα αισθάνεται τόσα, αλλά νιώθει ότι η μπάντα δεν έχει χασει τον ρυθμό της. Αλλωστε δεν είχαν τόσο μεγάλες διαφορές ώστε η επανένωση να είναι αδύνατη.

Χαρακτηριστικά λέει ότι δεν είχε κοιμηθεί κανένας με την γυναίκα κάποιου άλλου μέλους και δεν έχει γίνει καμία απόπειρα δολοφονίας μεταξύ τους. Αρκούσε να βρεθούνε σε ένα δωμάτιο όλοι μαζί και να ξαναρχίσουν να παίζουν. Δεν ισχυε βέβαια αυτό το '98 όταν ένιωθαν ότι τους είχε καταπίει η βιομηχανία της μουσικής. Επίσης να δούμε αν θα αντέξει ο Cameron να κάνει υπερωρίες σε pearl jam και soundgarden.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την άνοιξη να δούμε κατά πόσο παραμένουν δημιουργικοί. Ελπίζουμε μόνο να μην κάνει την παραγωγή ο Timbaland όπως στην τελευταία δουλειά του Chris Cornell ο οποίος εκδηλώνει την αγάπη του για τα τραγούδια με ακουστική κιθάρα, Αυτό φαίνεται στις διασκευές που έχει κάνει σε διάφορα γνωστά τραγούδια αλλά και σε παλιές επιτυχίeς των soundgarden.



Ευχόμαστε μετά τους big four of Thrash να υπάρξει περιοδεία των big four of grunge με Pearl jam, Alice in chains, Soundgarden,Stone temple pilots και να περάσουν και από την χώρα μας το επόμενο καλοκαίρι.

(Πηγη : Rolling Stone)

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα