U2 - The Unforgettable Fire

Η αξέχαστη φωτιά των U2 ξανά μετά το 1984

Οι U2 επανακυκλοφορούν το "Unforgettable fire" του 1984 & προσφέρουν αρκετά άλλα "καλούδια" σε μια νέα συσκευασία. Μέσα σε αυτά είναι & δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια τους!
Διαβάστηκε φορες
Όπως έκαναν με το "Joshua Tree", οι U2 επανακυκλοφορούν το "The Unforgettable fire" του 1984 και προσφέρουν αρκετά άλλα "καλούδια" σε μια νέα συσκευασία για να το κάνουν πιο ελκυστικό. Μέσα σε αυτά είναι και δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια τους!

Έτσι κι αλλιώς βέβαια όταν ένα album έχει το ομώνυμο τραγούδι, το "Pride (in the name of love)" και το "Bad" είναι ήδη ελκυστικό από μόνο του. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα των τραγουδιών, τα "Disappearing Act" και "Yoshino Blossom" δεν υπάρχουν στην κανονική έκδοση του "Unforgettable Fire". Πρόκειται για δύο τραγούδια που δημιουργήθηκαν το 1984 και αποφασίστηκε τότε να μη συμπεριληφθούν στο album. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι και σήμερα τα κομμάτια αυτά δεν κυκλοφόρησαν σε κανένα album των U2 και μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκαν από το συγκρότημα. Φανταστείτε πόσα ακόμη τραγούδια έχουν στο συρτάρι τους οι U2...

Disappearing Act
A Sort of Homecoming (live)
Bad (live)
Love Comes Tumbling
The Three Sunrises
Yoshino Blossom
Wire (Kervorkian Remix)
Boomerang I
Pride (In The Name of Love)
A Sort of Homecoming
11 O'Clock Tick Tock: b-side του "Pride (In The Name of Love)"
Wire (Celtic Dub Mix): κυκλοφόρησε μέσα σε 7" βινύλιο μέσω του NME το Μάϊο του 1985.
Basa Trap
Boomerang II
4th of July
Sixty Seconds in Kingdom Come

Πέρα από το CD, το box set θα περιέχει ακόμη ένα DVD με μουσικά videos (The Unforgettable Fire, Bad, Pride (In The Name Of Love) , A Sort Of Homecoming),  ένα ντοκιμαντέρ και ακυκλοφόρητο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της Amnesty International Conspiracy of Hope Tour το 1986.


Tags
Διαβάστε ακόμα