Ο GEA προσέφερε ταξίδι στο Λονδίνο με εισιτήρια για τη συναυλία των Rolling Stones

Μεγάλος νικητής της κλήρωσης των μουσικών δώρων του GEA, αναδείχτηκε ο
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Ο GEA ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ BEACH BAR ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ROLLING STONES.

Κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο  GEΑ, ο ενιαίος Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και είσπραξης των συγγενικών δικαιωμάτων των μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών, ανήγγειλε ότι θα προσφέρει σε όλους όσοι κατέβαλαν εύλογη αμοιβή για τα δικαιώματα ηχογραφημένης μουσικής το 2012 μια θαυμάσια ευκαιρία για να κερδίσουν ξεχωριστά μουσικά δώρα!

Μεγάλος νικητής της κλήρωσης των μουσικών δώρων του GEA, που κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο με εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία των θρυλικών Rolling Stones, αναδείχτηκε ο Τριαντάφυλλος Σερέτης, ιδιοκτήτης bar-restaurant (Agistri Bar-restaurant) στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η χαρά και η έκπληξη ήταν δικαιολογημένη και ακόμα πιο μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός για αυτό που ακολουθεί. Η συναυλία των Rolling Stones στο Hyde Park, το Σάββατο 6 Ιουλίου είναι γεγονός και ο Τριαντάφυλλος Σερέτης μαζί με ένα κοντινό του άτομο βρέθηκαν εκεί! Η υπόσχεση του GEA πραγματοποιήθηκε με το μεγάλο νικητή να απολαμβάνει μία συναρπαστική μουσική εμπειρία ως επιβράβευση για το σεβασμό προς τα δικαιώματα ηχογραφημένης μουσικής και τη συνέπεια απέναντι στους μουσικούς, τραγουδιστές και παραγωγούς της Ελλάδας και του κόσμου.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Τριαντάφυλλος Σερέτης βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος όπου και συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του GEA, κα Δήμητρα Γαλάνη, κο Ντίνο Γεωργούντζο και κα Ελένη Φωσκόλου και το Γενικό Διευθυντή του οργανισμού, κο Δημήτρη Γιαρμενίτη από τους οποίους παρέλαβε το πλήρες πακέτο της τριήμερης φιλοξενίας στο Λονδίνο και τα πολυπόθητα εισιτήρια της μεγαλύτερης συναυλίας της χρονιάς!

Θυμίζουμε τα υπόλοιπα μουσικά δώρα του GEA:

●    Συλλεκτικά Boxsets Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
●    Δωρεάν Εισιτήρια για ζωντανές εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών ή προβολές παραστάσεων διεθνών συγκροτημάτων-ανάλογα με τον τόπο διαμονής των νικητών.

Η πρωτοβουλία του GEA να επιβραβεύσει τους νόμιμους χρήστες μουσικής προστίθεται σε μία σειρά ενεργειών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την ανάδειξη της σημασίας των δικαιωμάτων στην ηχογραφημένη μουσική και την ενημέρωση του κοινού για το ρόλο του.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.geamusic.gr

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα