Οι ΜΙΚRO με νέα τραγουδίστρια στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη

Με νέα τραγουδίστρια την Chloe Ann...
Διαβάστηκε φορες


Δελτίο Τύπου

Οι MIKRO μετά από 14 χρόνια δυναμικής πορείας στην ελληνική δισκογραφία επιστρέφουν με νέο album ("New",2014,Undo Records)

Η νέα τους δισκογραφική δουλειά κινείται στα μονοπάτια του φρέσκου ηλεκτρονικού ήχου που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στην παγκόσμια μουσική σκηνή,ενώ οι στίχοι των τραγουδιών είναι σε αγγλικά και ελληνικά.

Το κύριο γνώρισμα των στίχων αλλά και της μουσικής αύρας αυτού του album είναι η αισιοδοξία αλλά και το θετικό πνεύμα που σύμφωνα με τους MIKRO χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε

Οι ΜΙΚRO, με νέα τραγουδίστρια την Chloe Ann,θα παρουσιάσουν ζωντάνα το νέο τους υλικό στην Αθήνα στις 16 Μαιου (Χυτήριο) & στις 17 Μαιου στη Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα).

Παράλληλα, μαζί με το νέο υλικό οι ΜΙΚRO θα παίξουν επιλεγμένα κομμάτια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους,μερικά από τα οποία (Χρυσαλλίδα,Καταφύγιο) θα ακουστούν για πρώτη φορά live!

Μάλιστα οι Μίκρο σήμερα παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι το οποίο δεν υπάρχει στο νέο τους album με τη νέα τους φωνή το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading από το site του PublicMIΚRO are back!

links:

http://www.mikro.gr/
https://www.facebook.com/events/230839557112697/
https://www.facebook.com/events/1415953362007892/

Mikro live @ Χυτήριο
21:30 | είσοδος 7,5 ευρώ

Μikro live @ Μαύρη Τρύπα
21:30 | είσοδος 7 ευρώ

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα

Gimme 10: Οι επιλογές των MIKRO

Μιχάλης Τσαντίλας
09/05/14 15:00