Dream Festival Medousa 2014 με το Γιάννη Χαρούλη στην Ερέτρια

5 μέρες, 20 δράσεις, χιλιάδες κόσμου.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

DREAM FESTIVAL MEDUSA 2014

Τετάρτη 16 Ιουλίου – Κυριακή 20 Ιουλίου
Νησί των Ονείρων – Ερέτρια Ευβοίας

5 μέρες, 20 δράσεις, χιλιάδες κόσμου
 
Κεντρική συναυλία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

 
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή του χρόνου που η διάθεσή μας αναζητά ήλιο & θάλασσα. Πρωταγωνιστές από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη είναι η μουσική, τα βραδινά δροσερά πάρτυ και γενικά οι διάφορες καλοκαιρινές δραστηριότητες.
 
Στην Ερέτρια, στην πιο όμορφη και ιδιαίτερη γωνιά της, στο «Νησί των Ονείρων», η μουσική, η τέχνη και οι εναλλακτικές δραστηριότητες βρίσκουν για 4η συνεχή χρονιά φιλόξενο καταφύγιο, σ’ ένα πευκόφυτο νησί στην αγκαλιά του Ευβοϊκού κόλπου. Ιδανικό σκηνικό για ένα 5ήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού, γεμάτο ψυχαγωγία και δράσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα γούστα.
 
Φέτος, το Φεστιβάλ «Μέδουσα» οικειοποιείται και επίσημα το χώρο που το φιλοξενεί και μετονομάζεται σε “Dream Festival Medousa 2014”, παραπέμποντας στο στοιχείο της απόδρασης που υπόσχεται, αφού ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει μια μίνι απόδραση από τα καθιερωμένα με τη γνωριμία του μ’ ένα Φεστιβάλ … όνειρο!
 
Τα highlights του Φεστιβάλ:
 
Τετάρτη 16/7: Ποδηλατοβόλτα «Γνωρίζοντας την Αρχαία Ερέτρια»
Πέμπτη 17/7:       Προβολή Κινηματογραφικής Ταινίας – Θερινό σινεμά
Παρασκευή 18/7: Θεατρική Παράσταση «Τρωάδες» του Ευρυπίδη
Σάββατο 19/7:     Συναυλία Γιάννη Χαρούλη
Κυριακή 20/7:    beach party με τον Sugar Boy
 
Το Φεστιβάλ στο σύνολό του περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες δραστηριότητες & παράλληλες δράσεις,
που λαμβάνουν χώρα από το πρωί στις 10.00 έως αργά το βράδυ:
 
Παιδικό Φεστιβάλ: Επιδείξεις Karate, Αναρρίχηση, δημιουργικά εργαστήρια.
Fitness corner: Επιδείξεις Ζumba, Δωρεάν μαθήματα Aqua Pilates
Μουσικοθεατρικές & χορευτικές παραστάσεις
Μηχανοκίνητες επιδείξεις 4χ4
Οικογιορτές/εκθέσεις από παραγωγούς-δημιουργούς χειροποίητων αντικειμένων,
κοσμημάτων & οικολογικών προϊόντων

Beach party

Beach bar που θα λειτουργεί όλη τη μέρα, με καφέ, ποτά, snacks και cocktails
Αποκορύφωμα του Φεστιβάλ, η κεντρική συναυλία το Σάββατο 19/7, με τον Γιάννη Χαρούλη να ερμηνεύει δίπλα στη θάλασσα, στην ίδια σκηνή που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες χρονιές οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη.
 
Ας σημειωθεί ότι ειδικά για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, θα ισχύουν προνομιακές τιμές για τη διαμονή στα ξενοδοχεία της Ερέτριας, ενώ έχει προβλεφθεί να προγραμματιστούν έξτρα δρομολόγια με το καράβι από Ερέτρια προς Ωρωπό, για την επιστροφή του κοινού, μετά τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, το Σάββατο 19/7.
 
---------------------------------------------

Ο μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός, μη κυβερνητικός, μη κρατικός φορέας, ενεργών πολιτών Ερέτριας, «Η ΜΕΔΟΥΣΑ», που στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική δράση και κουλτούρα, πραγματοποιεί με δική του πρωτοβουλία, από το 2011, το πιο ζωντανό φεστιβάλ στην περιοχή της Εύβοιας, συνδυάζοντας την ανάγκη για ψυχαγωγία με τη συνειδητή προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή και όμορφη αυτή η μοναδική όαση για την περιοχή, με απώτερο στόχο τη μετατροπή της στο μέλλον σε πολιτιστικό/περιβαλλοντικό πάρκο. Έναν πολυχώρο φυσικής ομορφιάς.  Ένα όραμα, με άλλα λόγια, που εμπνεύσθηκαν πριν δεκαετίες οι γονείς των παιδιών που σήμερα συγκροτούν και υποστηρίζουν το σύλλογο Ενεργών Πολιτών «Η ΜΕΔΟΥΣΑ»!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα