Οι Maraveyas Ilegal στο Θέατρο Βράχων

Με δύο μεγάλες συναυλίες ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία οι Maraveyas Ilegal. Στις 5 Ιούνη στο "Μύλο" στη Θεσσαλονίκη και στις 7 Ιούνη στο Θέατρο Βράχων στην Αθήνα.

Διαβάστηκε φορες
Όπως είχε πει ήδη από το Γενάρη ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Maraveyas Ilegal θα σταματούσαν λίγο πριν το Πάσχα τις εμφανίσεις τους για να επανέλθουν τον Ιούνιο με μία μεγάλη συναυλία σε κάποιο ανοιχτό θέατρο της Αθήνας. Το πράγμα επισημοποιείται και οι φίλοι των Ilegal θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στις 7 Ιούνη στο Θέατρο Βράχων, στην πρώτη τους μεγάλη συναυλία σε ανοιχτό χώρο. Θα προηγηθεί η εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, στον "Μύλο" (Βαβυλωνία), στις 5 Ιούνη. Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Ο Κωστής Μαραβέγιας και οι Maraveyas ilegal ανοίγουν το συναυλιακό καλοκαίρι με δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο προικισμένους και ξεχωριστούς δημιουργούς της νέας γενιάς με την αστείρευτη ενέργεια, την θετική αύρα και το ανεξάντλητο κέφι μας καλωσορίζει όλους στον αισιόδοξο, πολύχρωμο, ρυθμικό αλλά και μοναδικά ταλαντούχο κόσμο του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένα ξεχωριστό είδος για την ελληνική μουσική πραγματικότητα, δημιούργησε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το δικό του ρεύμα στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, ένα ισχυρό ρεύμα που μεγαλώνει με εντυπωσιακά αυξανόμενο ρυθμό και αγκαλιάζει κοινό από όλες τις ηλικίες και με ευρύτερες μουσικές προτιμήσεις, που τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του εμφάνιση. Ο Κωστής Μαραβέγιας επανέρχεται δριμύτερος αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να μεταδώσει το κέφι και την αισιοδοξία του σε όλη την καλοκαιρινή Ελλάδα.

Η περιοδεία του ξεκινάει με δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα (Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη) και Θεσσαλονίκη (Μύλος – Βαβυλωνία)  στις οποίες σας περιμένει όλους εκεί! Στο πρόγραμμα του παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα του δουλειά, Welcome to Greece, που περιλαμβάνει τραγούδια που ήδη έχουν γνωρίσει θερμή υποδοχή από κοινό, κριτικούς και Τύπο, όπως το Άσε με να μπω και το Δυο Γυναίκες αλλά φυσικά δεν θα λείψουν και παλιότερες του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως το Δε ζητάω πολλά και το Που να βρω μια να σου μοιάζει. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από κάποιες διασκευές-έκπληξη που παρουσιάζονται από την εξαιρετική και ευφάνταστη μπάντα του, Maraveyas ilegal, αλλά κι από κάποια από τα τραγούδια που ετοιμάζει για την καινούρια του δουλειά τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό αυτό το καλοκαίρι και θα διαμορφωθούν επίσης από την αμφίδρομη και ζωντανή σχέση που δημιουργείται σε κάθε παράσταση μεταξύ δημιουργού και κοινού.

Οι συγκεκριμένες συναυλίες θα έχουν την ιδιαιτερότητα πολλών εκπλήξεων και συμμετοχών διαφόρων εκλεκτών καλεσμένων που είναι δεδομένο ότι θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό χρώμα στις βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες σε όσους τυχερούς παρευρεθούν εκεί.

Τα πάρτι που στήνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του σε κάθε συναυλία είναι ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσει με κέφι και αισιοδοξία μία καλοκαιρινή βραδιά και να παρασυρθεί ο κόσμος που θα παρευρεθεί εκεί από την αστείρευτη ενέργεια, το μοναδικό πάθος στη σκηνή και τις χαρούμενες μελωδίες, με τους ‘σκεπτόμενους’ όμως στίχους. Αν δεν έχετε βρεθεί σε κάποιο live του Κωστή Μαραβέγια δύσκολα μπορεί να περιγραφεί η εμπειρία αυτής της μοναδικής γιορτής μέχρι πρωίας, με το ατέλειωτο κέφι, τη συγκίνηση, τη νοσταλγία και κυρίως την έμπνευση πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή.

Διαβάστε ακόμα