Όποιο κομμάτι θέλεις σε βινύλιο; Αυτό το μαγαζί δείχνει το δρόμο!

Τώρα μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε το δικό σας βινύλιο συλλεκτικής αξίας κάθε ημέρα του χρόνου και όχι μόνο στη Record Store Day.
Διαβάστηκε φορες
Τώρα μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε το δικό σας βινύλιο συλλεκτικής αξίας κάθε ημέρα του χρόνου και όχι μόνο στη Record Store Day.

Ο Andy March, γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος Crosss, ως ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας του Toronto Craft Singles και της Monotype Audio Disk Cutting, όπως καταλαβαίνετε δεν είναι από εκείνους τους τύπους που επαναπαύονται.

Το τελευταίο του εγχείρημα είναι, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο. Η Monotype Audio Disk Cutting μπορεί να δημιουργήσει το δικό σας προσωπικό δισκάκι βινυλίου με όποιο τραγούδι επιθυμείτε και μάλιστα εκτυπωμένο με τη φωτογραφία της αρεσκείας σας.

Τα μόλις 7 ιντσών δισκάκια είναι 33 στροφών και η κάθε πλευρά παίζει 7 λεπτά μουσικής. Η τιμή μονάδας είναι 12 δολάρια Αμερικής, αλλά γίνεται και καλύτερη ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας.

Το "κόψιμο" των δίσκων γίνεται καθημερινά στο κατάστημα Sonic Boom από τις 10 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα Παρασκευή με Κυριακή. Μπορείτε απλά να μπείτε στο κατάστημα και να παραγγείλετε το δισκάκι σας παραλαμβάνοντάς το σε λίγα λεπτά ή να στείλετε την παραγγελία σας στο monotypeaudio@gmail.com. Δε χρειάζεται να είστε ντόπιος. Το δισκάκι σας θα αποσταλεί όπου εσείς θέλετε.

Παρολ' αυτά, αν είστε ντόπιος έχετε ένα ακόμη πλεονέκτημα. Μπορείτε να ηχογραφήσετε το δικό σας τραγούδι ζωντανά στο κατάστημα και να το παραλάβετε σε λίγα λεπτά... Τέλειο;


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα