.,.
Now playing:

Μια μέρα οι Prodigy στην Αθήνα, στο Tae Kwon Do

Οι δύο μέρες γίνονται μια και οι PRODIGY θα είναι τελικά στην Αθήνα στις 17 του Σεπτέμβρη στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου - Tae Kwon Do.
Read times
Όταν πριν λίγους μήνες, την ημέρα του EJEKT Festival έβλεπα στο video wall ότι θα μας ξανάρθουν οι PRODIGY εννοείται ότι χάρηκα. Δεν τους είχα δει την προηγούμενη φορά στον Άγιο Κοσμά, στο Rockwave του 1999 και ήθελα πολύ να δω μια από τις μπάντες, που "χόρευα" στα φοιτητικά μου χρόνια...

Ο χώρος του "Αθηνών Αρένα" με ξένισε αρχικά, ίσως γιατί δεν έχει ξαναγίνει αντίστοιχη συναυλία εκεί (μόνο πριν 2 χρόνια η Ayo στα γενέθλια του Kosmos Festival). Όμως, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πολύ καλή ακουστική (είναι κλειστός και καλά προσεγμένος χώρος άλλωστε) και ίσως ήταν ότι έπρεπε για μια μπάντα, που δεν έχει και τον πιο εύκολο ήχο σε συναυλία...

Τα εισιτήρια της πρώτης μέρας (17/09) έφυγαν πολύ γρήγορα, όπως και αυτά της δεύτερης, που ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά το πρώτο sold-out. Πολύ σωστά λοιπόν κινήθηκαν οι οργανωτές και πρόσθεσαν μια ημέρα ακόμη. Ναι ξέρουμε ότι δεν έφτανε... Ναι ξέρουμε ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που θέλει να δει τους Prodigy live και δεν πρόλαβε να αγοράσει τα εισιτήρια του.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, η Detox αποφασίζει να ζητήσει από το συγκρότημα να γίνουν οι 2 μέρες μια και να μεταφερθεί η συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου - Tae Kwon Do. Έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο χώρο 4 φορές, από όσο θυμάμαι... Ο Jean Michel Jarre είχε πάρα πολύ καλό ήχο ομολογουμένως! Το φετινό EJEKT, το περσινό Coca Cola Soundwave με Primal Scream, Bloc Party και ο Morrissey πριν χρόνια δε θα έλεγα ότι είχαν καλό ήχο.

ProdigyΝαι, λοιπόν, είναι απογοήτευση για αρκετούς που ήθελαν να δούν τη μπάντα σε ένα χώρο με καλό ήχο. Ναι, ο συγκεκριμένος χώρος με την αντίστοιχη ηχητική εγκατάσταση μπορεί να παράγει καλό ήχο. Θα γίνει αυτό όμως; Για να δούμε... Εκεί θα είμαστε άλλωστε και "Λεπτό προς Λεπτό" θα σας ενημερώνουμε στο Mix Grill και το Twitter για όλα όσα βλέπουμε κι ακούμε.

Προς το παρόν, καλό είναι να ξέρετε ότι έχουν εκδοθεί λίγα ακόμη εισιτήρια και λογικά σε 1 - 2 μέρες θα έχουν γίνει sold out και οι 2 εμφανίσεις των PRODIGY στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Όσοι δεν πρόλαβαν λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες, ας βιαστούν...

Τέλος, όπως θα δείτε στο παρακάτω δελτίο τύπου, όσοι έχουν εισιτήρια της 16/09 και δε θέλουν να δουν τη συναυλία ή έχουν πάρει και για τις 2 μέρες, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα εκδοτήρια μέχρι την Τετάρτη.

Υ.Γ.: Η αιτία που δινουν οι Prodigy παρακάτω για αυτή την αλλαγή είναι για τεχνικούς λόγους με το "Αθηνών Αρένα"...................  


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaekwonDo
17 Σεπτεμβρίου 2010
 
Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ Αρένα
18 Σεπτεμβρίου 2010

THE PRODIGY

    ProdigyΜετά το sold out της πρώτης συναυλίας των Prodigy στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αθηνών Αρένα και για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια, προστέθηκε και δεύτερη ημέρα στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου. Όμως και αυτή η συναυλία έγινε sold out μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες, αλλά η ζήτηση για περισσότερα εισιτήρια παραμένει αμείωτη.
   
    Καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και τρίτη συναυλία των Prodigy στην Αθήνα λόγω του προγραμματισμού της περιοδείας τους και για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού, οι Prodigy και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας Detox αποφάσισαν από κοινού την πραγματοποίηση μιας και μοναδικής συναυλίας για την Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaekwonDo.

    Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί, τόσο για τις 16 όσο και για τις 17 Σεπτεμβρίου, και αναγράφουν ως χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα, ισχύουν κανονικά για την μια και μοναδική συναυλία για την Αθήνα. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας της 16ης Σεπτεμβρίου δεν επιθυμούν να παραστούν στη συναυλία, μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να πάρουν πίσω το αντίτιμό τους από τα καταστήματα πώλησής τους ως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010.

    Παράλληλα, πωλούνται ήδη νέα εισιτήρια για την συναυλία της 17ης Σεπτεμβρίου στο Public Συντάγματος, το Tickethouse και στο www.ticketarena.gr. Ο αριθμός των εισιτηρίων αυτών είναι περιορισμένος.
       
    Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των Prodigy από το site τους:

    “Due to technical issues with the Athenon Arena, it has been decided by the promoters, with the agreement of the artist, to combine the Athinon Arena concerts and move to a larger venue - the Faliro TaeKwonDo Olympic Arena. All tickets for the former 16th and 17th September concerts at Athinon Arena are valid for the concert at the TaeKwonDo Arena. Ticketholders of the former 16th September show who are unable to attend the concert on the 17th can return their tickets for a full refund at the selling-point they purchased them from up till Wednesday 15th of September.
    Due to the bigger venue, additional tickets are now on sale at the ticket-selling points.
For more info please check: www.detoxevents.gr

    Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης (18/9 στο ΠΑΟΚ Αρένα), έχει ήδη πωληθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εισιτηρίων και η προπώληση συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Για την συναυλία της Αθήνας:
Προπώληση: 43 Ευρώ στο www.ticketarena.gr, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και το Public Συντάγματος 
Ταμείο: 48 Ευρώ

Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης:
Προπώληση: 40 Ευρώ στο Tickethouse (Μητροπόλεως 102), στο Public και στο www.ticketarena.gr
Ταμείο: 45 Ευρώ

Πληροφορίες: 210 9611240 (καθημερινές 12.00 – 17.00) και www.detoxevents.gr
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency

Read more