Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή έφερε τον...παράδεισο στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η Πέννυ παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της έπαιξαν jazz μελωδίες για όλα τα γούστα και η ανταπόκριση ήταν άμεση και ενθουσιώδης.
Διαβάστηκε φορες
[Γράφει ο Μιχάλης Τσεσμετζής]

Την πιο κατάλληλη ημέρα επέλεξε η Πέννυ Μπαλτατζή μαζί με τους μουσικούς της, να παρουσιάσει το πρόγραμμα με τίτλο "I Am In Heaven", με πολύ jazz ήχο κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού.

Στην πρώτη Πανσέληνο του φθινοπώρου, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, και με τον κόσμο να έχει μαζευτεί από νωρίς καθισμένος στο γκαζόν μέχρι όσο φτάνει το μάτι, η Πέννυ παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της έπαιξαν jazz μελωδίες για όλα τα γούστα, από συγκινητικές και γλυκές μέχρι πολύ χορευτικές. Και η ανταπόκριση ήταν άμεση και ενθουσιώδης.
Πέννυ Μπαλτατζή
Πέννυ Μπαλτατζή
Η Πέννυ με τη μελωδική και γλυκιά φωνή της, ερμήνευσε τραγούδια όπως το "Feelings", το "The Lady Is A Tramp" και το "Cheek to Cheek". Έχοντας διαλέξει γνωστά και καθιερωμένα τραγούδια από κινηματογράφο και μιούζικαλ, παρουσίασε jazz εκδοχές των τραγουδιών ενορχηστρωμένες από τον ταλαντούχο μουσικό Σάμι Αμίρι, και δημιούργησε ένα αίσθημα νοσταλγίας στους παρευρισκόμενους.

Με έμπνευση από την Ella Fitzgerald, τον Willie Nelson, τον Frank Sinatra και πολλούς άλλους σπουδαίους ερμηνευτές, η Πέννυ θέλησε να μαγέψει τους παρευρισκομένους με την μελωδική της χροιά και με τις κινήσεις της πάνω αλλά και κάτω από την σκηνή. Αφού έγινε ένα με τον κόσμο και τραγούδησε μαζί τους, ανέβηκε και πάλι στη σκηνή για να ερμηνεύσει και δικά της κομμάτια.
Πέννυ Μπαλτατζή
Πέννυ Μπαλτατζή
Αγαπημένα τραγούδια από τα προηγούμενα album της, όπως τα "Παριζιάνικο", "Δεκάρα", "Χορεύοντας", αλλά και το τραγούδι της Αρλέτας "Σερενάτα", μετέδωσαν τον ρυθμό της Πέννυς σε όλες τις παρέες και ζευγάρια που είχαν μαζευτεί να την ακούσουν και να την δουν.

Την βραδιά έκλεισε με το τελευταίο της single "Στη Τρούμπα Στη Καστέλα" που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει ξεχωρίσει. Αφού λοιπόν μας πήγε στον "Παράδεισο" και άνοιξε έτσι όμορφα και μουσικά το φετινό φθινόπωρο, αναμένουμε για τις επόμενες εμφανίσεις της τον χειμώνα στην Αθήνα.
Πέννυ Μπαλτατζή
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Μένιος Γούναρης (πλήκτρα), Γιάννης Πουπούλης (κιθάρα), Φοίβος Άνθης (τύμπανα), Ηλίας Καρκαβέλιας (μπάσο), Σπύρος Νίκας (άλτο σαξόφωνο, κλαρινέτο), Ρενάτο Κούσι (τρομπόνι), Κώστας Κεφάλας (τρομπέτα), Σαμι Αμίρης (ενορχηστρώσεις)

*Oι φωτογραφίες ανήκουν στον Μιχάλη Τσεσμετζή και το MixGrill.
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα