Αμνησία

Προδημοσίευση και διαγωνισμός για το θρίλερ «Αμνησία» του Federico Axat

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου και μπείτε στον διαγωνισμό για ένα από τα δύο αντίτυπα της «Αμνησίας», προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.
Διαβάστηκε φορες
Το φθινόπωρο του 2017 σας είχαμε συστήσει τον Αργεντίνο συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Federico Axat, με την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό μέσο και την κριτική για την «Τελευταία έξοδο», το πρώτο βιβλίο του που κυκλοφόρησε στα ελληνικά. Σήμερα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, εξασφαλίσαμε την προδημοσίευση των πρώτων σελίδων του επόμενου βιβλίου του Axat με τίτλο «Αμνησία», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου και μπείτε στην μοναδική ατμόσφαιρα που χτίζει ο Axat. Για να μην σας αφήσουμε με την αγωνία, αμέσως μετά θα βρείτε τη φόρμα του διαγωνισμού για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα της «Αμνησίας», προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.


Το Mix Grill και οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσφέρουν νέα βιβλία! Από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 23:00 παίζουμε για 2 αντίτυπα από το παρακάτω βιβλίο:

Αμνησία
του Federico Axat

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας παρακάτω:

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα:

{contest_form}

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο του διαγωνισμού μας:

Αμνησία

Δελτίο Τύπου

Αμνησία
του Federico Axat
(Πρωτότυπος τίτλος: Amnesia)

Μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου
Κατηγορία: Αστυνομικό
Σειρά: Όχι
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σχήμα: 14 x 20,5
Σελίδες: 432
ISBN: 978-618-03-1689-6
Τιμή: 16,60 €
Κυκλοφορία: 7/2/2019


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
Ξύπνησα µέσα σε µια δίνη αβεβαιότητας, όπως συνέβαινε συνήθως όταν µεθούσα και έπεφτα σε άλλο κρεβάτι από το δικό µου. Η πρώτη µου επαφή µε την πραγµατικότητα ήταν το απόµακρο τρίξιµο της κούνιας στην µπροστινή βεράντα· η δεύτερη, το χτύπηµα της λάµπας καθώς τεντωνόµουν, πριν ακόµη ανοίξω τα µάτια µου. Το µοιραίο που στοίχειωνε τη ζωή µου τελευταία έκανε τη λάµπα να πέσει και να γίνει χίλια κοµµάτια. Εκείνη τη στιγµή συνειδητοποίησα ότι ήµουν ξαπλωµένος µπρούµυτα στο πάτωµα. Τότε µε την άκρη του µατιού µου διέκρινα το σώµα. Όλο αυτό κράτησε λιγότερο από µισό λεπτό, στο µυαλό µου όµως τα γεγονότα εκτυλίσσονταν µε τροµαχτική βραδύτητα. Γύρισα το κεφάλι, σίγουρος πως κάτι δεν πάει καλά, και είδα το κορίτσι, µε το πρόσωπο στραµµένο στο πάτωµα, σκεπασµένο µ’ ένα λευκό σεντόνι. Το κεφάλι ήταν ελαφρώς γερµένο δεξιά, στο µέρος που στεκόµουν, τα µάτια διάπλατα ανοιχτά.

Τι θα έκανες αν ξυπνούσες µε ένα πτώµα στο σαλόνι σου χωρίς καµία ανάµνηση από τις τελευταίες ώρες της ζωής σου;

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Μία από τις πλέον αναγνωρίσιµες και καθιερωµένες υπογραφές της ισπανόφωνης παραγωγής θρίλερ. Ο ρυθµός του Axat ποτέ δεν επιβραδύνεται, η πλοκή του είναι σατανικά δοµηµένη.
El Mundo 

Η Αµνησία είναι ένα θρίλερ που θα διαβάσετε µε µιαν ανάσα, θα θυµάστε για καιρό και θα συστήνετε πάντα. Αν δεν έχετε γίνει ήδη αµετανόητος φαν του Federico Axat, θα γίνετε τώρα.
De Lector a Lector 

Θρίλερ µε τα όλα του: µε απίθανο ξεκίνηµα –που φέρνει στον νου το προηγούµενο βιβλίο του Axat, την Τελευταία έξοδο– και απίθανο ρυθµό,  αλλά και µια συγκινητική, πολυεπίπεδη ιστορία όπου οι ενέργειες των ηρώων είναι ανθρώπινες και όχι προσχεδιασµένες µε δόλο. Ίσως αυτό είναι το µυστικό της επιτυχίας του.  
El buho entre libros 

Προσωπικά αγάπησα την Αµνησία. Μες στο σασπένς, ένα παζλ µε κοµµάτια που µοιάζουν εντελώς αταίριαστα, απίστευτο ρυθµό και χαρακτήρες τόσο ολοκληρωµένους, που τους πιστεύεις από τις πρώτες σελίδες. Είναι γραµµένο ώστε ο αναγνώστης να ξεχάσει οτιδήποτε άλλο συµβαίνει πέρα από το βιβλίο. 
Cargada con libros


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Federico Axat γεννήθηκε το 1975 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Εργάστηκε ως  πολιτικός µηχανικός κάνοντας σπουδαία καριέρα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών σε χώρες της Κεντρικής Αµερικής. Φανατικός αναγνώστης του Στίβεν Κινγκ και θαυµαστής της Χάισµιθ, ξεκίνησε να γράφει από πλήξη. Γνώρισε τεράστια επιτυχία µε το τρίτο του µυθιστόρηµα, την Τελευταία έξοδο (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, 2017), το οποίο έγινε διεθνές εκδοτικό φαινόµενο και µεταφράστηκε σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Αυτό είναι το τέταρτο βιβλίο του.
Ανανέωση 14/02: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και προέκυψαν οι παρακάτω νικήτριες:
- Αθανασία Γιακουμή
- Μαριάνθη Καραφύλλη
Οι νικήτριες έχουν ήδη ειδοποιηθεί και ενημερωθεί για τον τρόπο που θα παραλάβουν το βιβλίο τους.
Συντονιστείτε για τους επόμενους διαγωνισμούς μας.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα