Απίστευτο Sold Οut για το Wacken του 2020 σε 21 μόλις ώρες

75 χιλιάδες εισιτήρια έκαναν φτερά σε 21 ώρες!
Διαβάστηκε φορες
Και ενώ το φετινό Wacken Open Air τελείωσε πριν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα (το Mixgrill ήταν και φέτος εκεί και σύντομα θα έχουμε full review) τα 75 χιλιάδες εισιτήρια για το επόμενο φεστιβάλ έκαναν ήδη φτερά μέσα σε εικοσιένα (21) μόλις ώρες!!!

Ναι σωστά ακούσατε (διαβάσατε). Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο εξαφανίστηκαν και τα 75 χιλιάδες εισιτήρια χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε ακόμα, πέρα από ελάχιστες μπάντες που ήδη ανακοινώθηκαν, τις συμμετοχές της επόμενης χρονιάς
Τα εισιτήρια βγήκαν στην αγορά ( σ.σ. μόνο online από την metaltix) τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα όπως κάθε χρόνο και λίγο μετά τις εννέα το βράδυ (ώρα Γερμανίας) ανακοινώθηκε το sold out

Η «γκρίνια» μέρους των οπαδών για το φτωχό,σε σχέση με τον εορτασμό των τριάντα χρόνων του φεστιβάλ, line up για το 2019, φάνηκε να μην  εμπόδισε χιλιάδες φίλους ανά τον κόσμο να προμηθευτούν το πολυπόθητο μαγικό εισιτήριο για να ζήσουν την εμπειρία του Wacken Open Air.

Σε αυτό ίσως να βοήθησαν και οι δελεαστικές ανακοινώσεις μπαντών όπως οι Judas Priest , Amon Amarth , Sodom , Mercyful Fate και άλλων.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει σχετικά:

"Metalheads! Καθόμαστε εδώ στο Wacken και είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που μόλις συνέβη: το Wacken Open Air 2020 έγινε sold out σε 21 ώρες και τα 75.000 εισιτήρια έχουν φύγει! Σας ευχαριστoούμε για την απίστευτη πίστη σας και την αφοσίωση που δείχνετε  σε εμάς!

Είστε οι καλύτεροι οπαδοί σε ολόκληρη τον κόσμο! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήδη ανυπομονούμε να γιορτάσουμε ένα μοναδικό metal πάρτι μαζί σας το επόμενο έτος. Προσβλέπουμε σε πολλά ακόμα πιο συναρπαστικά συγκροτήματα και ένα φεστιβάλ για το οποίο βάζουμε τη διεθνή μας επικέντρωση στη Νότια και Κεντρική Αμερική και σας μεταφέρουμε για ένα μεταλλικό ταξίδι στις σφαίρες των Μάγιας και των Αζτέκων! Ήδη  οι πρώτες μας εκτιμήσεις δείχνουν ότι θα καλωσορίσουμε επισκέπτες από 83 διαφορετικά έθνη στην Αγία Γη"
(σ.σ. Holy Ground,έτσι ονομάζουν τον χώρο του φεστιβάλ)

Θα περιμένουμε λοιπόν και τις επόμενες ανακοινώσεις και όπως λένε όλοι εκεί...
...see you in Wacken Rain or Shine


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα