14 Ιουλίου 2009: Ο Paul Weller για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στα 32 χρόνια της καριέρας του, ο Paul Weller έχει καταφέρει τα πάντα. Ξεκινώντας το 1977 με τους Jam, εν μέσω punk και new wave, συνεχίζοντας με τους Style Council σε πιο soul μονοπάτια στα ‘80s και ακολουθώντας μοναχική πορεία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα.

Διαβάστηκε φορες

Στα 32 χρόνια της καριέρας του, ο Paul Weller έχει καταφέρει τα πάντα. Ξεκινώντας το 1977 με τους Jam, εν μέσω punk και new wave, συνεχίζοντας με τους Style Council σε πιο soul μονοπάτια στα ‘80s και ακολουθώντας μοναχική πορεία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, διέγραψε, και εξακολουθεί να διαγράφει, μία αξιοζήλευτη, καλλιτεχνικά και εμπορικά, τροχιά.

21 στούντιο άλμπουμς, αμέτρητα singles, ζωντανές ηχογραφήσεις και συλλογές, μεγάλες επιτυχίες στα διεθνή charts αλλά και συνεργασίες με πολλούς σπουδαίους μουσικούς, δικαιολογούν απολύτως τις μυθικές διαστάσεις που έχει πάρει το όνομά του στη Γηραιά Αλβιώνα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ο Modfather, όπως τον αποκαλούν, ευθύνεται για ένα σωρό μουσικά κινήματα, με σπουδαιότερο αυτό της Britpop, έχοντας επηρεάσει μουσικούς όπως ο Noel Gallagher των Oasis και ο Graham Coxon των Blur. Δίσκοι όπως οι All Mod Cons, Setting Sons και Sound Affects (με τους Jam), Our Favorite Shop (με τους Style Council) και Wild Wood, Stanley Road και As Is Now (από τη σόλο καριέρα του) μαρτυρούν το τεράστιο συνθετικό ταλέντο του και την άσβεστη ενεργητικότητά του.

Πέρυσι έκλεισε τα 50 του χρόνια και το γιόρτασε με την κυκλοφορία του χορταστικού 22 Dreams το οποίο έφτασε μέχρι το #1, συμπεριλήφθηκε σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του 2008 και χαρακτηρίστηκε, όχι άδικα, ως το δικό του White Album. Με αυτή τη δουλειά στις αποσκευές του θα μας επισκεφθεί στις 14 Ιουλίου, οπότε και θα δώσει την πρώτη και μοναδική του συναυλία μπροστά στο ελληνικό κοινό. Οι πολυπληθείς φαν του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν επιτέλους από κοντά, στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, και να απολαύσουν ζωντανά κλασικά τραγούδια όπως τα That’s Entertainment και You Do Something To Me. Οι μέρες λιγοστεύουν και όσοι δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία πρέπει να σπεύσετε!

Εισιτήρια:
Πωλούνται προς:
35 ευρώ τα πρώτα 500 στην προπώληση (SOLD OUT),
40 ευρώ τα υπόλοιπα στην προπώληση, στα καταστήματα Metropolis, ACS, Ελευθερουδάκης, Public και Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στα
www.ticketquest.gr και www.i-ticket.gr
45 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Θεάτρου Βράχων.

Πληροφορίες:
210 9625105 (12.00 – 17.00 καθημερινές)

Διαβάστε ακόμα