Σάββατο
05 Νοεμβρίου
Ώρα
21:00
Πού
PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή
Τιμές
8€
Εισιτήρια
Viva

RAZASTARR - Παρουσίαση Νέου Δίσκου @ Passport Κεραμεικός – Κεντρική Σκηνή

στο Passport Κεραμεικός – Κεντρική Σκηνή

Παρουσίαση Καινούργιου Δίσκου «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου»

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα της ελληνικής HipHop σκηνής, οι RAZASTARR, κάνουν την μεγάλη τους επιστροφή και παρουσιάζουν ζωντανά τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους με τίτλο «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι RAZASTARR κυκλοφόρησαν την Δευτέρα 10.10.2016 το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου» και ήδη κοινό και κριτικοί μιλούν για τους καλύτερους RAZASTARR που έχουν ακούσει.

12 κομμάτια μεστά, ώριμα, με διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα και χαρακτήρα, με στίχο άλλοτε επιθετικό και άλλοτε ονειρικό, άλλοτε καυστικό και άλλοτε ερωτικό, πάντοτε όμως εμψυχωτικό, RAZASTARR δηλαδή.

Αποτέλεσμα συνεργασίας δεκάδων μουσικών, μερικών παραγωγών – Beatmakers, τριών ηχοληπτών, με συμμετοχές τριών ακόμη MC’s, αλλά με την πένα και την υπογραφή των Νικόλα και Οδυσσέα.

Η παρθενική παρουσίαση των 12 κομματιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Passport (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος – Κεραμεικός), σε μία συναυλία όπου οι RAZASTARR (με την συνοδεία του DJ Wheel-M στα Decks) θα βρίσκονται στην σκηνή για 3 ! περίπου ώρες, ερμηνεύοντας στο πρώτο σκέλος ολόκληρο το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου», ενώ στο δεύτερο σκέλος θα ερμηνεύσουν όλα εκείνα τα κομμάτια που τους έβαλαν στην καρδιά των πιστών τους ακροατών από την δεκαετία του ’90 και μετά.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 8 ευρώ. Η Online προπώληση γίνεται στο viva.gr, ενώ φυσικά εισιτήρια θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Αθήνα. Η τιμή των εισιτηρίων στην είσοδο του Passport την βραδιά της συναυλίας θα είναι 10 ευρώ.

RAZASTARR Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νίκο Καρίμαλη (Νικόλας). Συγκαταλέγονται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχουν κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα) και ένα ΕΡ (Το Κελί).

Από το 2000 και μετά, τα 2 μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Παράλληλα, συνεργάστηκαν σε συναυλιακό επίπεδο με την παλιά σχολή αλλά και με νέους Hip Hop καλλιτέχνες, έλληνες και διεθνείς, με όλες τις πιθανές εκδοχές - Guest εμφανίσεις σαν Razastarr, σαν Solo Artists, αλλά και με Full Band, σε συναυλίες, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις.

Το 2014, ο Οδυσσέας και ο Νικόλας αισθάνθηκαν την ανάγκη να ηχογραφήσουν το τρίτο Long Player Album των Razastarr, το πρώτο μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ! Ένωσαν τις δυνάμεις τους, έλιωσαν τις πένες τους, συγκέντρωσαν τις παραγωγές, μπήκαν στο Studio και στις 10.10.2016 κυκλοφόρησαν το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου», το οποίο μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο εδώ:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLxT_AWlz-Lz9NBLVjzZrGnPXXzw5if8n-" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Tags