Σάββατο
24 Απριλίου
Ώρα
21:00
Πού
ONLINE
Τιμές
10€
Εισιτήρια
Viva.gr

TRAPSTARZ Raw & Uncut - Online Streaming

Είναι γεγονός!!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πάνω από 20 trappers θα βρεθούν στην ίδια σκηνή, σε μια μεγάλη μουσική διαδικτυακή συνάντηση*!!!

Η MK Group of Companies & η Capital Music παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Trap σκηνής, στις 10, 17 & 24 Απριλίου 2021 στο VOX Stage.

Light, Snik, Mad Clip, FY, Hawk, Strat, Thug Slime, Mente Fuerte, Saske, Vlospa, Moose, Lil Barty, Sigma, Billy Sio, Tranos, Skam, Fly lo, Bossikan, Lil Pop, Richi, Mef, MG, Slogan, GameBoy, YT σε 3 exclusive online events, για τους χιλιάδες fans του είδους και όχι μόνο.!!!

Την παρουσίαση των online events έχουν αναλάβει οι αγαπημένοι youtubers με τους εκατομμύρια followers, Αλέξανδρος Κοψιαλης και Dr.Χταποδιας!

Το Trap είναι ένα πολιτιστικό- μουσικό φαινόμενο, βαθιά ριζωμένο πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας που μας πέρασε, γίνεται το κυρίαρχο μουσικό είδος σε Spotify και Youtube με τα νούμερα των views να είναι απίστευτα υψηλά ειδικά στο νεανικό κοινό.

Τραγούδια και ρίμες,  που ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, καλλιτέχνες  με προσωπικό ύφος θα δημιουργήσουν μέσα από το διαδίκτυο,  την αίσθηση μιας κανονικής συναυλίας χωρίς προηγούμενο,  με υψηλής ποιότητας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό.

Το TRAPSTARZ είναι μια μοναδική εμπειρία, σε ένα μουσικό είδος που έχει κυριαρχήσει  ως η μεγάλη τάση της εποχής.

Μην το χάσετε! Η προπώληση ξεκίνησε!!!

*H κινηματογράφηση έχει γίνει από κάμερες υψηλής ποιότητας σε ανάλυση full hd και με τον φυσικό ήχο της  συναυλίας, δημιουργώντας μία εμπειρία θέασης at-home για κινητά, tablets,  υπολογιστές και smart TV.