Κυριακή
25 Απριλίου
Ώρα
23:30
Πού
ONLINE
Τιμές
8€
Εισιτήρια
Viva.gr

Rollin' With The Baddest

Το Rapnroll.gr και το Drop Festival ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το "Rollin' With The Baddest". Mια back2back online συναυλία με τους Βrak, Οbnoxious Kas και Ραμμένο Άσσο στα μικρόφωνα και τον Dj Millman στα dex. Μια ενέργεια που έρχεται να σας θυμίσει την αίσθηση του να πηγαίνεις σε ένα live αλλά και τις αγαπημένες μας Τρίτες στο Bad Tooth Bar.

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει την διαδικτυακή συναυλία "Rollin' With The Baddest" εφόσον έχετε προμηθευτεί το ηλεκρονικό σας εισιτήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα παρακολουθήσετε την συναυλία υπάρχουν και στο link αγοράς του εισιτηρίου.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 8 Ευρώ

Ας μην ξεχνάμε οτι αυτές τις εποχές ο μόνος τρόπος για να βιοποριστουν οι καλλιτέχνες είναι το internet με online παραστάσεις και συναυλίες επί πληρωμή. Μια online συναυλία σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αίσθηση μιας πραγματικής συναυλίας. Μέχρι να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε από κοντά στην σκηνή και να νιώσουμε τα ταμπούρα και τις μπότες να μας διαπερνάνε, πάρτε μια παγωμένη μπύρα ανεβάστε το volume και απολαύστε αυθεντικό αθηναϊκο ραπ από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η διεξαγωγή των γυρισμάτων έγινε στον χώρο του Bad Tooth με ειδική άδεια από την πολιτική προστασία τηρώντας όλα τα μέτρα και τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας.