Σάββατο
28 Αυγούστου
Ώρα
21:30
Πού
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Εισιτήρια
Viva.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Καλοκαίρι 2021

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Λάρισα

 

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη το Σάββατο 28 Αυγούστου στο  Κηποθέατρο Αλκαζάρ στην Λάρισα. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για το Σάββατο 28 Αυγούστου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.

Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.