Σάββατο
04 Δεκεμβρίου
Ώρα
20:30
Πού
Streaming - Online
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

Ορέστης Ντάντος - X Hotel online streaming

Το «X HOTEL» είναι ένα φανταστικό ξενοδοχείο ημιδιαμονής.  Κάθε δωμάτιο κι ένα τραγούδι, κάθε τραγούδι κι ένα διαφορετικό σχόλιο πάνω στα στάδια που περνάνε οι σχέσεις όσων παλεύουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

Παρότι ιο δίσκος κυκλοφόρησε το 2020, οι δυσκολίες που όλοι ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε, έκαναν αδύνατη την ζωντανή παρουσίασή του, στην ώρα που θα έπρεπε.  Ετεροχρονισμένα, λοιπόν, επιλέξαμε  την μαγνητοσκόπησή του υλικού σε μια συναυλία χωρίς κόσμο που τόσο ταιριάζει  σε ένα δίσκο για την απώλεια και την εσωτερική μοναξιά.  Οι δύο μουσικοί που γεμίζουν τη σκηνή και τη δική μου ζωή με το ταλέντο και τη στήριξή τους είναι ο Λεωνίδας Πετρόπουλος  (πλήκτρα) κι ο Γιώργος Καρδιανός (ηλ. κιθάρα).

Όλες τις προηγούμενες δουλειές μου τις έχω προσφέρει απλόχερα στο διαδίκτυο για να βρουν τους ακροατές με τους οποίους έχω πια μια βαθιά υπόγεια σχέση αλληλοϋποστήριξης. Το ίδιο θα γίνει και με αυτή τη μαγνητοσκόπηση, η οποία θα ανέβει στο διαδίκτυο αμέσως μετά από την επίσημη προβολή.

Παρόλα αυτά δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να επιλέξει τον τρόπο που θα μου δείξει την στήριξή του. Έτσι κι αλλιώς όλα τραγούδια θα γίνουν πάλι.

O. N.