Πέμπτη
23 Δεκεμβρίου
Ώρα
21:30
Πού
Ίλιον Plus
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

GCMA SESSIONS | ΙΛΙΟΝ PLUS | 9-16-23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Μετά το 1ο Multicultural Music Festival που έγινε 1-2-3 Οκτωβρίου στην Αθήνα η κοινότητα προσπαθεί να γνωριστεί στο κοινό της Αθήνας με μια σειρά από εβδομαδιαίες εμφανίσεις στο Ίλιον plus με το όνομα GCMA SESSIONS.

Κάθε Πέμπτη θα παρουσιάζονται 2 με 3 μπάντες της κοινότητας καθώς και καλεσμένοι τους, ενώ τα σχήματα θα εναλλάσονται μεταξύ τους αλλά και θα ενοποιούνται πολλές φορές δημιουργώντας ιδιαίτερα θεματικά.

Κάθε Πέμπτη λοιπόν η Αθήνα θα μπορεί να παρακολουθεί και μια νέα παράσταση που οι καλλιτέχνες του κόσμου από την κοινότητα GCMA θα επιμελούνται και θα παρουσιάζουν.

Μερικά από τα Concept είναι:

- Mr FUNK & The James Brown Tribute Band GR με μέλη της χορωδίας Royal Accord Singers της Αφρικανικής Εκκλησίας της Ελλάδας αλλά και τον μοναδικό σαξοφωνίστα GILAD ATZMON

- Fela Kuti Tribute με τον εκπληκτικό Adedeji Adetayo

- Soul Ladies Show με τις εξαιρετικές Vicky Bee, Marianna Seas & Angel Lo Verde

- MC Yinka & The Fuzics με τους Third Eye Bizarre feat Ghetto Rock

- Η 25μελής χορωδία της Αφρικανικής εκκλησίας ROYAL ACCORD SINGERS

- Jerome Kaluta & the Afrogreko

- Yoel Soto & Latin All Star Meeting Orchestra με την εκρηκτική Rosanna Mailan

ΙΝΦΟ Πέμπτες 9 - 16 - 23 Δεκέμβρη ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Είσοδος: 10€ Ώρα Έναρξης: 21:30 Προπώληση από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.