Τρίτη
15 Φεβρουαρίου
Ώρα
21:00
Πού
ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

"ΛΑΣΠΗ" του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ | BOHEME

"ΛΑΣΠΗ" του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ | ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ | Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Ο Πολυχώρος "Πόλις" και το Καλλιτεχνικό Στέκι "Bohème" σας προσκαλούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στις 21.00, σε ένα Θέατρο της Τρίτης, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, του γνωστού Πολυχώρου Πολιτισμού, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής.

Ο Γιάννης Βερβενιώτης, η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και η Αντιγόνη Σταυροπούλου, σας καλούν σε μια δραματοποιημένη αφήγηση,  της Λάσπης του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Η υπόθεση του έργου: Μια γυναίκα επιστρέφει ύστερα από καιρό, στο έρημο και από χρόνια κλειστό οικογενειακό της σπίτι, σε κάποιο μακρινό ορεινό χωριό. Έρχεται με την απόφαση να εγκατασταθεί για ένα μεγάλο διάστημα εκεί, καθώς έχει πρόσφατα έρθει σε διάσταση με το σύζυγό της. Την περιμένει όμως μια μεγάλη έκπληξη. Το σπίτι δεν είναι ακατοίκητο! Έχει καταληφθεί από κάποιους αγνώστους. Μια οικογένεια: ένα νέο ανδρόγυνο με τρία παιδιά... και ολόκληρο το χωριό να τους υπερασπίζεται... Αρχίζει μια εφιαλτική μάχη για τη διεκδίκηση του σπιτιού, με τους τρεις χαρακτήρες να αναμετρώνται με το σκοτεινό παρελθόν και να είναι έτοιμοι για όλα...

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος της συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθεται η βιντεοσκοπημένη ανάγνωσηασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Το Καλλιτεχνικό Στέκι  "Bohème" είναι ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνηδημιουργία και ελευθερία έκφρασης… Από τον Φεβρουάριο του 2021, η ομάδα πραγματοποιεί διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργωνδιηγημάτων και ποιητικών συλλογώννέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και γνωστών συγγραφέων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε ένα νέο Θέατρο της Τρίτης.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ώρα έναρξης: 21.00 Είσοδος: 10€ 

Για να ακολουθήσετε το link της εκδήλωσης και να μεταβείτε στο site του Πολυχώρου Πόλις, Πατήστε Εδώ!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live, τα θεατρικά αναλόγια κάθε Τρίτη, στις 21.00, στην πλατφόρμα “Bohème” του "Πόλις", καθώς και ασύγχρονα on demand. Για το πρόγραμμα των αναγνώσεων, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://elearning.polis.edu.gr/course-category/boheme/Αν ενδιαφέρεστε να διαβαστεί το έργο σας και για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com