Δημήτρης Ζερβουδάκης @ Ρυθμός Stage: Παράταση εμφανίσεων

Διαβάστηκε
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στον Ρυθμό Stage
Μαζί του η Σοφία Γεωργαντζή
Παράταση εμφανίσεων
Κάθε Σάββατο μέχρι 12 Νοεμβρίου!

Η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage υποδέχεται το φετινό χειμώνα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Ο γνωστός βιωματικός έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις από την Αθήνα. Κάθε Σάββατο, για τέσσερις ακόμα εμφανίσεις ο Δημήτρης Ζερβουδάκης  υποδέχεται τους φίλους του στη γνώριμη σκηνή του Ρυθμού Stage στην Ηλιούπολη.

Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό! Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος,  Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας, αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα  δισκογραφικών του  προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.

Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός και ερμηνεύτρια Σοφία  Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, «χαμηλών τόνων» ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Με την υποστήριξη:
ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99,2, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7, BHMA FM 99,5, www.mindradio.gr, www.go-out.gr, www.musiccorner.gr, www.rockandroll.gr, www.mousikorama.gr, www.tranzistoraki.gr, www.culturenow.gr,  www.tralala.gr , www.mixgrill.gr , www.full-time.gr , www.e-go.gr

Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ηλεκτρονικές Κρατήσεις: www.MixGrill.gr.
Ώρα έναρξης: 11:30μμ
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 12€

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια