"Από το μηδέν" ξεκινάει ο Γιώργος Δημητριάδης

Διαβάστηκε
Ο γνωστός τραγουδοποιός ηχογραφεί τον δωδέκατο δίσκο της καριέρας του!Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι γνωστή φυσιογνωμία σε όσους αγαπάνε την ελληνόφωνη ηλεκτρική σκηνή από τότε που μαζί με τους Μικρούς Ήρωες τραγουδούσε το "Φύγαν οι ρεμπέτες" και βέβαια στη συνέχεια γνωστός σε όλο το πανελλήνιο με το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" φυσικά!

Δεν επαναπαύθηκε βέβαια σε αυτή την επιτυχία και η συνέχεια περιελάμβανε μερικά από τα πιο αξιόλογα τραγούδια της ελληνικής ποπ-ροκ!

Αυτόν τον καιρό, περνάει τις μέρες του στο studio GFS Pro, όπου ηχογραφεί το δωδέκατο album της καριέρας του, που θα έχει τον τίτλο "Από το μηδέν". Ο ίδιος χαρακτηρίζει το album ως «βαθιά επηρεασμένο από την εποχή». Στην παραγωγή του δίσκου συναντάμε τον Ανδρέα Βαϊτούδη (Ενδελέχεια, Πάνος Μουζουράκης, Στάθης Δρογώσης, Ζακ Στεφάνου κ.α.) ενώ σε ένα κομμάτι ο Γιώργος Δημητριάδης ενώνει τη φωνή του με το Μανώλη Φάμελλο.

Με τον Μανώλη Φάμελο θα ενώσει επίσης τη φωνή του και την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαρτίου, όπου θα βρεθούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, δίπλα στο Νίκο Πορτοκάλογλου.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια