Ο Alan Parsons θα είναι ο παραγωγός του νέου δίσκου των Electric Litany

Διαβάστηκε
O Βρετανός Alan Parsons εκτός από επιτυχημένος μουσικός είτε σόλο είτε με το Alan Parsons Project είναι και αναγνωρισμένος παραγωγός με σημαντικότερες δουλειές αυτές των The Dark Side of The Moon (Pink Floyd), Abbey Road και Let It Be (The Beatles). Έχει αναγνωριστεί από τους Pink Floyd ως κάτι παραπάνω από απλός παραγωγός και έχει προταθεί 10 φορές για βραβείο Grammy.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο παραγωγός του δεύτερου δίσκου των Electric Litany, του "δικού μας" Αλέξανδρου Μιάρη (φωνή). Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι ο ο Duane Petrovich (μπασίστας) από το Τέξας, ο Βρετανός Richard Simic (drums) από το Devon και ο Ben Prince (synths).Οι Electric Litany έχουν στο ενεργητικό τους το δίσκο How To Be A Child And Win The War (2010) που κυκλοφόρησε από την Inner Ear και πήρε εξαιρετικές κριτικές.

Η ηχογράφηση του δίσκου θα γίνει τον Οκτώβριο στην Καλιφόρνια, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Parsons στο βίντεο παρακάτω. Η δυσκολία έγκειται στην χρηματοδότηση, και έτσι οι Electric Litany στράφηκαν στο kickstarter.com για τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων. Ανάλογα το ποσό που θα προσφέρει κάποιος, λαμβάνει και ένα αντίστοιχο δώρο, που κυμαίνεται από την ψηφιακή έκδοση του δίσκου πριν την κυκλοφορία του μέχρι και την επίσκεψη στο στούντιο κατά την ηχογράφηση, συνάντηση με το συγκρότημα και τον παραγωγό, χειροποίητες συσκευασίες με το δίσκο και δώρα, συμμετοχή στην περιοδεία του συγκροτήματος κ.ά. Δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια