The Good, the Bad & the Queen 10-16/12/09

StavrosT: Οι Autumn! Δεν το έχω ψάξει ακόμα ενδελεχώς αλλά απ’ ότι ακούω από το site τους www.autumn-band.com τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής

StavrosT: Οι Autumn! Δεν το έχω ψάξει ακόμα ενδελεχώς αλλά απ’ ότι ακούω από το site τους www.autumn-band.com τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα! Ήχος γεμάτος και μελωδικότατος, φωνή, φωνάρα και παραγωγές που… σπέρνουν! Έχω ακούσει μόνο τρία τραγούδια και είμαι ενθουσιασμένος. Αν σας αρέσουν έστω κι ελάχιστα οι λίγο δυναμικότερες μουσικές, οι καταπληκτικές γυναικείες φωνές και τρελαίνεστε να τα σπάτε με τα ηχεία να συντονίζουν τα πάντα γύρω σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τους ρίξετε μια ματιά, τουλάχιστον!


Περί ανέμων και υδάτων

halias: Ο Oλυμπιακός δεν έπεσε στην παγίδα της υποτίμησης του αντιπάλου, χτύπησε σαν μεγάλη ομάδα μια φορά και τέλος. Άντε και καλή κλήρωση.

MikeMous: Η μεσημεριανή Σαββατιάτικη εκπομπή του Πρίσμα+ "Πρωτεύουσες του κόσμου: τάσεις και εικαστικές προτάσεις". Σπίτια, βίλες, διπλοκατοικίες, λοφτ. Υπάρχουν τόσα αρχιτεκτονικά ταξίδια όσες και οι αθέατες όψεις μιας χώρας. Τα σπίτια αντανακλούν την κουλτούρα και την προσωπικότητα εκείνου που μένει σ’ αυτά.

halias: Ε,ε,έφυγε. Και ναι μιλάω για τον Τεν Κάτε. Μπορεί το παλικάρι στην προετοιμασία εκτός γηπέδου να ήταν πολύ καλός, αλλά στο γήπεδο θύμιζε παιδικό πρωτάθλημα. Ε λογικό ήταν να αναλάβει ο Νόμπλιας που είχε την Εθνική Ελπίδων. Όπως και να το κάνεις βελτίωση. Βέβαια συμφωνώ περισσότερο με τον κ.Γιαννακόπουλο ότι αν βρίσκαμε έναν προπονητή αξίας και του δίναμε λευκό το ελεύθερο (η επιτυχημένη συνταγή Ομπράντοβιτς) θα ήταν καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι ο Νόμπλιας έχει μυαλό και θέληση και θα περιμένω 3-4 μήνες για να τον κριτικάρω. Όσο για τον καλύτερο γκολτζή όλων των εποχών Κριστώφ τα σχόλια περιττεύουν...

MikeMous: Τα άρθρα του arockaria "Gimme 10" . 10 με τόνο!





Περί μουσικής



Περί ανέμων και υδάτων

MikeMous: Η διάσκεψη της Κοπεγχάγης πρέπει να δεσμεύσει τους "ισχυρούς του πλανήτη" για αλλαγή πλεύσης στο θέμα της ρύπανσης. Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα τηρηθούν οι όποιες δεσμεύσεις ;;;

GKamp: Η Κοπεγχάγη. Πολύ γέλιο...

halias: Βρωμόκαιρος. Αν έχει ήλιο κάνει κρύο. Αν βρέχει είτε είναι το σπαστικό: ψιχαλίζει, σταματά και άντε πάλι από την αρχή, ή βρέχει καρέκλες, τραπέζια, πολυθρόνες και μετά από είκοσι λεπτά τίποτα. Με κουράζει...
 
StavrosT: Η απόλυτη ελευθερία που διαπιστώνω ότι εξασκείται από τους εμπόρους αυτοκινήτων στη διαμόρφωση του ποσού της μηνιαίας δόσης δανείου για την αγορά νέου αυτοκινήτου. Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως είναι δυνατόν με σταθερό ποσό δανεισμού, σταθερό επιτόκιο και σταθερό αριθμό δόσεων ο κάθε έμπορος να προτείνει μια εντελώς διαφορετική δόση! Αυτά είναι τα μαθηματικά του σήμερα κυρίες και κύριοι! Υποκειμενικά!

GKamp: Η παράνοια των Δημοτικών Αστυνομιών με τις κλίσεις τους. Πού να παρκάρω ρε αδερφέ; Έχεις κανα γκαράζ εκεί κοντά, ή μήπως με δουλεύεις;...

MikeMous: Τα καημένα τα ΜΜΕ ... Δεν είχαν φέτος "αρκετό ζεστό πράμα" όπως πέρυσι με μολότοφ, καταστροφές και πλιάτσικα να μας δείξουν και μας έδειξαν μπαγιάτικα από πέρυσι. "Πλάνα αρχείου" σου λέει μετά. Αμ το άλλο; Ποιός θα πάρει πρώτος συνέντευξη από την μάνα του αδικοχαμένου Γρηγορόπουλου.

GKamp: Η ταραγμένη Ελλάδα γενικότερα. Βολεύει όλους τελικά: κυβέρνηση, αντιεξουσιαστές, τρομοκράτες, τράπεζες, Ευρώπη, Τουρκία, αμερικανούς, ρώσους, λαθρεμπόρους όπλων-ναρκωτικών-σάρκας, μπάτσους, λαμόγιους εγχώριους και μη, εργολάβους, ΜΜΕ, εμπρηστές...  Τα μάθαμε πια. "Αφήνουμε τους Έλληνες να κατασπαραχτούν μόνοι τους και τους κάνουμε ό,τι θέλουμε, αφού είναι τόσο ζωηροί...". Έλεος!

halias: Τι ονόματα περνάνε από το Champions League στο Europa. Αν και θέλω εκδίκηση από την Athletico, αν μου προκύψει Liverpool ή Juve ή Marseille τι κάνουμε; Όχι δεν φοβάμαι Rubin (την ρώσικη) γιατί απλούστατα τώρα είναι ακόμα στα φόρτε της (τελείωσε το πρωτάθλημα Ρωσίας) ενώ τον Φεβρουάριο (που θα ξαναρχίζουν) θα είναι εκτός κλίματος και σάκος του μποξ για τους μεγάλους του Europa.

GKamp: Η ολοκληρωτική παράδοση λαών και αξιών στο κεφάλαιο.





Περί μουσικής

GKamp: Η εξαίρετη πορεία των Rosebleed. Τα ευχάριστα νέα τους, διαδέχονται το ένα το άλλο!

ody: Οι συναυλίες των A Place To Bury Strangers στο Rodeo, παρά το ακατάλληλο του χώρου για τέτοιες συναυλίες (άντε να δεις τη σκηνή και καλή τύχη να καταφέρεις να ακούσεις φωνητικά). Παρόλα αυτά, καταφέραμε και είδαμε στην ώρα του ένα από τα σημαντικότερα νέα ονόματα χωρίς να πληρώνουμε αεροπορικά και λοιπά έξοδα!

GKamp: Τα literal videos στο youtube. Τρελό concept. Δείτε το Under the Bridge με στίχους όπως δεν ακούστηκαν ποτέ!

gbal: Το Χριστουγεννιάτικο Mix Grill Party μεθαύριο Σάββατο. Δύο σκηνές: Η μια εναλλακτική με τον littlefluffyclouds στα decks (τον θυμόσαστε όταν έπαιζε στο Decadence;) και η άλλη πιο mainstream με "εναλλακτικές αποχρώσεις" με τους gbal και Leonidas from Caravel (αυτούς δεν τους ξέρετε...  )

MikeMous: Santa Claus is coming to Dunkel !!! Το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Mix Grill έρχεται το Σάββατο 12/12 στην Οδό Πανόρμου. χο χο χο!

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η θεϊκή ατάκα επιβάτη σε πλοίο της γραμμής των Κυκλάδων (νυχτερινό δρομολόγιο), όταν σε κάποια φάση το πλοίο άρχισε να κόβει ανεξήγητα ταχύτητα. Ανεβαίνοντας τις σκάλες από το πρώτο κατάστρωμα λοιπόν, και αποτεινόμενος (προφανώς) στην παρέα του, αναφωνεί στεντόρεια: "Αααα, παιδιά, το πλοίο έχει πρόβλημα!..." Έπρεπε να δείτε τα πρόσωπα όλων των επιβατών εκείνη τη στιγμή στο κατάστρωμα!....

gbal: Τη Δευτέρα θα σας παρουσιάσουμε ένα νέο project. Κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει ούτε εμείς, ούτε κι άλλοι άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική στη χώρα μας. Στον υπόλοιπο κόσμο, τα webcasts και γενικότερα οι Live Streaming παρουσιάσεις - συνεντεύξεις συγκροτημάτων είναι ένα κομμάτι της όλης προώθησης τους. Εμείς το δοκιμάζουμε για πρώτη φορά μαζί με το e-tetRadio την ερχόμενη Δευτέρα 14 του μήνα. Στο "studio" του Dunkel Bar θα βρίσκεται μαζί μας ο Νίκος Μπιτζένης των Mikro! Η πρώτη εκπομπή όπως καταλαβαίνετε είναι πιλοτική... Τα σχόλια σας εννοείται ότι τα έχουμε ανάγκη.

φωτογραφίες από: http://www.autumn-band.com/, http://www.tanea.gr/, http://www.nytimes.com/, http://viewmorepics.myspace.com/

Διαβάστε ακόμα