Νέο Metallica Live Box Set

Διαβάστηκε
Για περάστε φανατικοί και συλλέκτες !Μέχρι να περιμένουμε κάτι πραγματικά φρέσκο δισκογραφικά από τους Metallica έχουμε καιρό. Παρόλα αυτά, οι Αμερικάνοι συνεχίζουν απτόητοι να κυκλοφορούν live albums box sets και όλα αυτά τα ωραία προς τέρψη των φανατικών οπαδών και συλλεκτών.

Η νέα, λοιπόν, live δισκογραφική τους κυκλοφορία, θα περιλαμβάνει τέσσερα πλήρη show από την Metallica By Request Tour 2014. Συγκεκριμένα είναι από τις πόλεις Μόντρεαλ, Μπογκοτά, Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη.Το box set θα περιλαμβάνει δεκαέξι βινύλια και θα βγει σε 500 κόπιες, με ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Μπορείτε να κάνετε προ παραγγελία σε μειωμένη τιμή ή ακόμη να παραγγείλετε το show του Μόντρεαλ ξεχωριστά. Τα υπόλοιπα τρία show θα είναι διαθέσιμα ξεχωριστά από τις 9 Νοεμβρίου.

Πληροφοριακά, τον προηγούμενο χρόνο κυκλοφόρησε ένα ακόμη box set 27 live albums, που όλα ηχογραφηθήκαν το 2014. Σε αυτή την κυκλοφορία το αξιοσημείωτο είναι η live εμφάνιση των Metallica στο Glastonbury, του πρώτου metal συγκροτήματος που παίζει σε αυτό το φεστιβάλ.

Πάρτε μια γεύση από το βινύλιο live στο Mόντρεαλ:
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια