The Last Shadow Puppets - Everything You've Come To Expect

15 Νέες Κυκλοφορίες της εβδομάδας 04/04/2016

Είμαστε στην "καρδιά" της Άνοιξης και είναι πολλά τα καλά νέα albums, που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες.
Διαβάστηκε φορες
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Είμαστε στην "καρδιά" της Άνοιξης και είναι πολλά τα αξιόλογα νέα albums, που έχουν κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες. Θα ξεκινήσω με το νέο πόνημα του Alex Turner και του Miles Kane (Last Shadow Puppets), στο οποίο οι μελωδίες συνυπάρχουν με την κλασσική ροκ μουσική φόρμα των Arctic Monkeys. Ναι, δεν είναι αριστούργημα (άραγε πόσοι δίσκοι είναι αριστουργήματα στις μέρες μας;), αλλά είναι μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2016 μέχρι αυτή τη στιγμή.

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies - Μια Πυρκαγια σ' ένα σπιρτόκουτοΑκόμη, μου άρεσε ο νέος δίσκος της Νεοϋορκέζας Frankie Cosmos, ο οποίος "κινείται" στις παρυφές της folk και indie rock μουσικής. Οι "γερόλυκοι" Pet Shop Boys δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ηλεκτρονική από την ποπ μουσική με το "Super". Είναι καλός ο δίσκος πάντως.

Ο νέος Παύλος Παυλίδης μου αρέσει πολύ και σίγουρα περισσότερο από το "Στον διπλανό ουρανό" του 2015. Σε δημιουργικό οίστρο ο αγαπημένος Παύλος! Ο 67-χρονος Charles Bradley συνεχίζει την καλή πορεία του "Victim of Love" του 2013. Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος έγραψε τον πρώτο προσωπικό δίσκο στα 62 του, το 2011... Πολύ όμορφη soul φωνή! Το "Atomic" των Mogwai είναι άλλη μια ξεχωριστή προσθήκη στην πολύ αξιόλογη δισκογραφία των Σκωτσέζων. Ακόμη κι αν δε σας αρέσει το post-rock τους, δώστε μια ευκαιρία σ' αυτό το δίσκο. Το αξίζει.

Wild Nothing - Life of PauseΤο "Amen & Goodbye" των Yeasayer δεν ξεπερνάει το "Odd blood" του 2010, αλλά είναι σε καλό επίπεδο, όπως κάθε δίσκος των Νεοϋορκέζων. Η ποπ μουσική του Σουηδού Pete Yorn μου μου άρεσε, όπως και το ΙΙΙ των Γερμανών Moderat, οι οποίοι πλησιάζουν με όμορφο τρόπο τη μουσική φόρμα του The Weeknd. Οι Moderat και οι Black Mountain δεν κουράστηκαν πολύ να βρουν τίτλο στους δίσκους τους κι από το ΙΙΙ των πρώτων, πάμε στο IV των δεύτερων. Με λίγα ακούσματα, θα έλεγα ότι δεν μου είπε πολλά πράγματα το "4'.

Τέλος, ο Bob Mould των θρυλικών Husker-Du και Sugar κυκλοφόρησε το 12ο προσωπικό album του, ο The Field δημιούργησε έναν από τους δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής που ξεχωρίζουν μέσα στη χρονιά (προς το παρόν) και οι Αμερικάνοι Wild Nothing έβγαλαν ένα από τα δισκάκια του μήνα, με το "Life of Pause".

Δείτε κι ακούστε παρακάτω 15 νέα albums. Προλαβαίνετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα;
  1. Last Shadow Puppets - Everything you've come to expect: Άκουσε το στο Spotify!
  2. Pet Shop Boys - Super: Άκουσε το στο Spotify!
  3. Παύλος Παυλίδης & The B-Movies - Μια Πυρκαγια σ' ένα σπιρτόκουτο: Άκουσε το στο JumpingFish.
  4. Charles Bradley - Changes: Άκουσε το στο Spotify!
  5. Mogwai - Atomic: Άκουσε το στο Spotify!
  6. Wild Nothing - Life of Pause: Άκουσε το στο Spotify!
  7. Frankie Cosmos - Next Thing: Άκουσε το στο Spotify!
  8. The Field - The Follower: Άκουσε το στο Spotify!
  9. Black Mountain - IV: Άκουσε το στο Spotify!
  10. Hooverphonic - In Wonderland: Άκουσε το στο Spotify!
  11. Pete Yorn - Arranging Time: Άκουσε το στο Spotify!
  12. Moderat - III: Άκουσε το στο Spotify!
  13. Underworld - A Collection 2: Άκουσε το στο Spotify!
  14. Bob Mould - Patch the sky: Άκουσε το στο Spotify!
  15. Yeasayer - Amen & Goodbye: Άκουσε το στο Spotify!


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα