The Good, the Bad & the Queen 14-20/5/09

Περί μουσικής

littlefluffyclouds : Μύρισε Synch Festival. Το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού είναι πλέον κοντά με πληθώρα ονομάτων για -όχι ακριβώς- όλα τα γούστα. Φέτος μάλιστα μου μοιάζει ακόμα καλύτερο, χωρίς τους Shaun Ryder αυτού του κόσμου να μας ταλαιπωρούν, όπως πέρυσι.
Μη χάσετε τα διαφημιστικά βιντεάκια στο you-tube!!!
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής

littlefluffyclouds : Μύρισε Synch Festival. Το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού είναι πλέον κοντά με πληθώρα ονομάτων για -όχι ακριβώς- όλα τα γούστα. Φέτος μάλιστα μου μοιάζει ακόμα καλύτερο, χωρίς τους Shaun Ryder αυτού του κόσμου να μας ταλαιπωρούν, όπως πέρυσι.
Μη χάσετε τα διαφημιστικά βιντεάκια στο you-tube!!!

GKamp : Επ' ευκαιρίας της νοσταλγικής επαναπαρακολούθησης του Forrest Gump, άκουσα ξανά εκείνα τα τραγούδια, 'τα παλιά'. Steven Stills, Fleetwood Mac, Hendrix, Roy Orbison. Μου φάνηκαν τόσο όμορφα...


Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Το γεγονός ότι το περιοδικό "9" (κόμικς και επιστημονικής φαντασίας) της Ελευθεροτυπίας "μετακομίζει" από 16/5 στη Σαββατιάτικη "Ε" (από Τετάρτη που ήταν από το έτος 2000). Το σημαντικότερο όμως δεν είναι η μετακόμιση αλλά ότι στη διαφήμιση λένε ότι θα έχει περισσότερη ύλη, Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ, και εκπλήξεις.  Μαζί με το 9 μετακομίζει και η εξάρτηση.....

gbal : Η θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιά θα ανεβάσει την παράσταση “Death-Proof”- Αλεξιθάνατος σε διασκευή-σκηνοθεσία Μ. Λουκόπουλου από αύριο Παρασκευή 15 έως 21 και 24 Μαΐου στις 21:00 στο Θέατρο Κάτω από την Γέφυρα (κοντά στον ΗΣΑΠ  Ν.Φαλήρου).

Μπορεί μία ταινία του Tarantino να ανέβει στο θέατρο; Η θεατρική ομάδα του Πα.Πει. αποδεικνύει πως ναι. Η κινηματογραφική ταινία του Quentin Tarantino “Death-proof” παίρνει σάρκα και οστά στο θέατρο μέσα από τη  διασκευή του σκηνοθέτη μας. Ένας μανιακός δολοφόνος, ο stuntman Mike, αρέσκεται στο να παρασύρει στο πέρασμα του με την  «αλεξιθάνατη»  Chevy του, όποια ανυπεράσπιστη και πάντα προκλητικά όμορφη κοπέλα βρεθεί στο διάβα του. Έχοντας οδηγήσει στο θάνατο με τους πλέον ευφάνταστους τρόπους διάφορα θηλυκά ˙  θα γευτεί τελικά την πίκρα της τιμωρίας;






Περί μουσικής

MikeMous : Η ταλαιπωρία που υπέστη όλος ο κόσμος (>30.000) λόγω της αναβολής (ίσως τελικά και οριστικής ακύρωσης) της συναυλίας των Depeche Mode στο Terra Vibe της Μαλακάσας. Η έλλειψη σχεδίου από τους διοργανωτές και την Πολιτεία για περιπτώσεις όπως της προαναφερθείσας, είναι κατά την γνώμη μου απαράδεκτη και επικίνδυνη. Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία των ατέλειωτων ωρών μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά οι αναρίθμητες ελλείψεις υποδομών και η αδυναμία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα μπορούσε να συμβεί σε μία κατάσταση πανικού (φωτιά κ.α.).

littlefluffyclouds : Το line-up του Synch. Την ίδια μέρα και ώρα και λεπτό και δευτερόλεπτο κλπ ο Squarepusher στη μία σκηνή και οι Junior Boys στην άλλη και εγώ στη μέση. Είπαμε  να υπάρχουν conflicts, αλλά όχι και έτσι.


Περί ανέμων και υδάτων

GKamp : Η ΕΥΔΑΠ που αδειάζει 5,000 κυβικά νερού στον Ασωπό. Για να φαίνεται καθαρός, ίσως;... Μπράβο παιδιά. Και εις ανώτερα...

mafalda : Η ξαφνική ζέστη που θα επιβαρύνει την ήδη προβληματική συμπεριφορά μας.

halias : Και τώρα ποιός θα μας θυμίζει ότι: Θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε;

GKamp : Η καταπίεση των ελλήνων εργοδοτών. Η πρόσφατη τσαμπουκαλίστικη πρακτική στη δουλειά φίλου, που εξανάγκασε αυτόν (ως προϊστάμενος) και τους υφιστάμενούς του, να δουλεύουν ... 20ωρα και 30ωρα... Τι; αύξηση; Μπααα....





Περί μουσικής

gbal : Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα ever, οι Last Drive στο Gagarin!

gbal :
Το Σαββατοκύριακο η Sugahspank! μαζί με τους Swing Shoes μας γεμίζουν με τις χαρούμενες μουσικές τους, αλλά και γενικότερα την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Half Note Jazz Club.

gbal: Το ερχόμενο Σάββατο 16/05 η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή και οι Transistor θα παίξουν στο Cafe Αλάβαστρο στο Βύρωνα.

Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Η υπέροχη (και τελευταία) εκπομπή του Σκάϊ τη Δευτέρα 11/5 αφιερωμένη στο γιατρό και άνθρωπο Γεώργιο Παπανικολάου (ΠΑΠ) με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη, στα πλαίσια της παραγωγής των "Μεγάλων Ελλήνων". Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έμεινα αποσβολωμένη μέχρι τέλους τόσο για τον ίδιο τον μεγάλο αυτόν Έλληνα, όσο και για τον τρόπο παρουσίασής του.   

GKamp : Η πολύ καλή μουσική στο Ζοο (Χαλάνδρι) την Παρασκευή το βράδυ.





Διαβάστε ακόμα