Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης στο Μουσικό Κουτί

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζουν η Κατερίνα Κυρμιζή & ο Νίκος Γρηγοριάδης στο Μουσικό Κουτί

Διαβάστηκε
Τι άραγε ετοιμάζουν...
Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης στο Μουσικό Κουτί


Δελτίο Τύπου

Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης
“μικρό live” 
Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου


Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης ξεδιπλώνουν και μοιράζονται άλλη μια φορά το μουσικό τους σύμπαν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο Μουσικό Κουτί!

Ερμηνευτές, συνθέτες, στιχουργοί, παραγωγοί, ευφάνταστοι  μουσικοί και οι δυο, μόνιμοι συνεργάτες στην εικοσάχρονη δισκογραφική τους διαδρομή, με χαμηλόφωνη αισθητική, παρά την αξιόλογη μουσική τους πορεία, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης έχουν προσφέρει εξαιρετικά άλμπουμ που διακρίθηκαν και καλόγουστα τραγούδια όπως η πρόσφατη κυκλοφορία του digital single : «Της καρδιάς μου οι κάκτοι»,  ή τα αγαπημένα : «Νυχτερινό»,  «Αν δε μ’ αγαπάς»,  «Στην πίσω τσέπη του Blue Jean», «Είμαι καλά», «Αλφάδι»,  «H Παραμυθένια», «Το Κοράλι»,  «Γυμνή από αγάπη».

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζουν η Κατερίνα Κυρμιζή & ο Νίκος Γρηγοριάδης στο Μουσικό Κουτί

Η Κυρμιζή κι ο Γρηγοριάδης, έχουν διασκευάσει για δυο κιθάρες τα τραγούδια τους, τραγούδια παραδοσιακά και τραγούδια των Cohen, Cash, Feist, Amos, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, συμπυκνώνοντας σε μια απέριττη εκδοχή την μοναδικότητα τους. Σε έναν συμφυρμό οικείου και ανοίκειου με υψηλό καλλιτεχνικό αντίκρισμα το set list περιλαμβάνει τραγούδια που ερμηνεύονται από a cappella μέχρι με προ-ηχογραφημένο ηχητικό υλικό, οι κιθάρες γίνονται κρουστά και το κοινό συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του προγράμματος. Η δε Κυρμιζή, “με την ονειρική φωνή-αντίδοτο στην πλήξη και στην ανία” όπως παλιότερα έχουν χαρακτηρίσει, αποδίδει εξαιρετικά το απαιτητικό ρεπερτόριο.

Το “μικρό live” της Κυρμιζή και του Γρηγοριάδη, είναι μια ηχητική αποκάλυψη και οι ίδιοι το κρυφό χαρτί της εναλλακτικής σκηνής ελαφρού τραγουδιού που δημιούργησαν οι πρωτοπόροι Γιάννης Πετρίδης και Κώστας Ζουγρής στη δισκογραφική Virgin στα τέλη των 90ς, με κύριο χαρακτηριστικό το ότι καταλύει τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ποπ, ροκ και έντεχνη σκηνή. Μην το χάσετε!

Χορηγοί επικοινωνίας : ΕΡΤ, Δεύτερο Πρόγραμμα, NG Radio, MixGrill, Πεντάγραμμο, Noizy, StreetRadio, LaVitaRadio, ErtOpen.

info

ώρα έναρξης : 22:30
διεύθυνση : Δεκελέων 32, Γκάζι (σταθμός Μετρό Κεραμεικός)
κρατήσεις, επικοινωνία : 698 079 1417  (Νίκος Καραδημητρίου)
χρέωση : με κρασί 10 ευρώ, με ποτό 12 ευρώ
Μια δράση των ΕΝ.Π.ΑΝ.


Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια