Έρχεται το YouTube Music να κονταροχτυπηθεί με το Spotify

Έρχεται το YouTube Music να κονταροχτυπηθεί με το Spotify

Διαβάστηκε
Θα βγει την Τρίτη 22 Μαΐου.
Έρχεται το YouTube Music να κονταροχτυπηθεί με το Spotify


Το YouTube ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία streaming μουσικής - μια ανανεωμένη έκδοση του YouTube Music που θα ανταγωνιστεί με πλατφόρμες όπως η Spotify, η Apple Music και η Tidal. Θα βγει την Τρίτη 22 Μαΐου και θα διαθέτει δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις (όπως και οι ανταγωνιστές της), καθώς και το YouTube Music Premium, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα 9,99 δολάρια το μήνα. Αρχικά θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Μεξικό και τη Νότια Κορέα. Στη συνέχεια, η υπηρεσία θα προσφερθεί σε 14 επιπλέον χώρες. Στην Ελλάδα;

Οι υπάρχοντες συνδρομητές της υπηρεσίας Google Play Music θα έχουν άμεση πρόσβαση στη νέα υπηρεσία. Ωστόσο, το Google Play Music θα καταργηθει σταδιακά.

Έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι η YouTube Red, η υπηρεσία επί πληρωμή που περιελάμβανε αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο, μετονομάζεται σε YouTube Premium. Η νέα υπηρεσία θα έχει πρόσβαση στο YouTube Music. Η τιμή για νέους συνδρομητές αυξάνεται από 9,99 δολάρια ανά μήνα σε 11,99 δολάρια. (Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα μείνουν στην τρέχουσα τιμή).

Ο T. Jay Fowler, διευθυντής του YouTube, δήλωσε στο Pitchfork ότι η ανανεωμένη Μουσική του YouTube είναι μια "βαθιά εξατομικευμένη εμπειρία". Ο Βοηθός Google θα κάνει τις συστάσεις της ακρόασης στην αρχική οθόνη με βάση την ώρα της ημέρας, την τοποθεσία και τα πρότυπα ακρόασης. (Η εφαρμογή θα είναι αρκετά έξυπνη ώστε να συστήνει αυτόματα τη μουσική για πολλαπλές καταστάσεις - μετακίνηση, εκπαίδευση, μελέτη κ.ο.κ.). Ο Fowler αποκάλυψε επίσης ότι το YouTube Music θα διαθέτει τόσο «εμπειρία ήχου», όσο και «εμπειρία βίντεο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το YouTube αποκαλύπτει μια υπηρεσία συνδρομής μουσικής. Τις προηγούμενες φορές δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Spotify. Αυτή τη φορά;

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια