The Good, the Bad & the Queen 11-17/6/09

Περί μουσικής

gbal: Ο νέος δίσκος των Kasabian "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" (ο τρίτος τους) είναι ίσως ο καλύτερος τους και ένα από τα πολύ καλά albums της χρονιάς. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Fast Fuse", "Where did all the love go", "Underdog" & "Thick as thieves".
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής

gbal: Ο νέος δίσκος των Kasabian "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" (ο τρίτος τους) είναι ίσως ο καλύτερος τους και ένα από τα πολύ καλά albums της χρονιάς. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Fast Fuse", "Where did all the love go", "Underdog" & "Thick as thieves".


Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Οι ωραίες πραγματικά καλοκαιρινές μέρες του Ιουνίου. Μπήκαμε στο θέρος πλέον και επισήμως.

gbal: Το τελευταίο - για φέτος - επεισόδιο του L.A.P.D. ήταν το καλύτερο ίσως της χρονιάς με μπόλικη ένταση και χαβαλέ. Η σειρά δικαίως συνεχίζει και την επόμενη χρονιά, μιας και πέρα από αρκετά καλές ερμηνείες και σενάριο, κατάφερε να δημιουργήσει ξεχωριστούς ήρωες - cartoon φιγούρες.

GKamp: Το... τάϊσμα των σπουργιτιών που καραδοκούν δίπλα στα τραπέζια μας, στις θερινές ταβέρνες. Οι πτήσεις-μανούβρες ακριβείας των πτηνών αυτών, αφήνουν άφωνο και τον πιο καλό πιλότο-ακροβάτη. Το ρεκόρ ήταν παρέες απο πέντε τραπέζια οι οποιες πετούσαν απο μπουκιές ψωμί μέχρι κομμάτια απο κρέας. Τα δε αδίστακτα σπουργίτια, έτρωγαν με εξαιρετική ευωχία τα κομμάτια, άσχετα απο το μέγεθος!

Eugenia: Τα προγράμματα ανακύκλωσης-ανανέωσης γενικώς.

GKamp: Το μεγάλο ποσοστό αποχής απο τις ευρωεκλογές. Για να σφίγγουν οι... βρόγχοι.

Eugenia: Τέλειωσε το πανηγύρι των Ευρωεκλογών-φάνηκε να κρατά αιώνες- και μπορούμε πάλι να γυρίσουμε στις σκοτούρες μας, μήπως και βρούμε τρόπο να απαλλαγούμε από αυτές.








Περί μουσικής

gbal: Νομίζω ότι οι bookmakers θα κάνουν τρελές δουλειές με τις ακυρώσεις συναυλιών στην Ελλάδα. Ποιο είναι το επόμενο όνομα άραγε μετά τη Loreena McKennitt (η οποία τελικά θα έρθει στα τέλη του μήνα) και τη Lauryn Hill (η οποία για λόγους υγείας ακύρωσε όλες τις Ευρωπαϊκες συναυλίες της). Οι αποδόσεις μέχρι στιγμής : Royksopp 3, Duffy 3,2 ... 

Eugenia: Οι ακυρώσεις-αναστατώσεις-ματαιώσεις-αναβολές. Ήθελα να δω Lauryn Hill και δε θα τη δω, ήθελα να ακούσω Loreena Mackennitt στις 10 Ιουνίου, και όχι όποτε να είναι.


Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η βρώμα και η εγκατάλειψη ορισμένων παραλιών της Βοιωτίας και της Εύβοιας. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Eugenia: Δεν λειτουργούν οι αριθμοί επικοινωνίας των πολιτών-δημοτών του Δήμου Αθηναίων (που σημειωτέον είναι ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ) παροχής πληροφοριών για την απόρριψη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και μεγάλου όγκου χαρτικών-ανακυκλώσιμων. Και μη μου πείτε για τον αριθμό 1960 γιατί από αυτόν σε στέλνουν σε άλλον και εκεί δεν πάει παραπέρα. Γι' αυτό, όταν βλέπετε τα πεζοδρόμια γεμάτα σκουπίδια, μη βιάζεστε να ονομάσετε "γαϊδούρια" τους πολίτες. Βλάκες, ίσως...

GKamp: Ενώ κηρύχθηκαν ευρωεκλογές, η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε πολιτικά και κοινωνικά, σαν να επρόκειτο για βουλευτικές εκλογές. Αλήθεια, γνωρίζει κανείς τι κάνουν οι έλληνες ευρωβουλευτές; Ποιοί είναι; Ποιά η πολιτική της Ελλάδας; Και με την κατάλληλη βοήθεια των ΜΜΕ, η κατρακύλα συνεχίστηκε μια χαρά. Μετά ζητάμε τάχαμ' δήθεν αλλαγές και 'νέα πνοή'... Καλά κρασιά!

Eugenia: Η συμφόρηση του Σαββατοκύριακου στους δρόμους με την οποία θα ξυπνάμε και θα κοιμόμαστε και αυτό το καλοκαίρι για να κάνουμε ένα μπάνιο στη θάλασσα και ένα στο πανέλα. Και δε σε σώζει ούτε το κλιματιστικό στο αυτοκίνητο ούτε τίποτα.
 
GKamp: Η δηθενιά και η κομπορρημοσύνη των πολιτικών μας, μπροστά στην αποχή, αλλά και τη νίκη-ήττα τους. Λόγια να λέγονται.

Eugenia: Η "εξυπνάδα" των επαγγελματιών που είναι για κλάματα και βρήκαν ευκαιρία να "πλουτίσουν" με το πρόγραμμα ανανέωσης συσκευών κλιματισμού υπέρ-χρεώνοντας την απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση του κλιματιστικού. Ρε, ξου!

GKamp: Η μιζέρια του μεγαλύτερου μέρους του απλού λαού της Ινδίας, όπως σκιαγραφείται απο τον Danny Boyle στο Slumdog Millionaire. Απλώς απίστευτο... (και μιλάμε για 1 δις πληθυσμό...)

GKamp: Η είδηση (παλιά αλλά κρατάει) οτι το κοριτσάκι που έπαιζε την μικρή Λατίκα στο ίδιο έργο, παρά λίγο να πουληθεί απο τους γονείς της. (ιδέα για μαρκίζα: 'Σουπερ Μαρκετ κοριτσιών, ο Ινδός'...)








Περί μουσικής

gbal: Το μουσικό γεγονός της εβδομάδας είναι βέβαια το Synch Festival, το οποίο μετράει λίγες ώρες μέχρι να ανοίξει αύριο τις πύλες του και να μας προσφέρει τα ξεχωριστά events του, όπως κάνει κάθε χρόνο. Μην το χάσετε!

gbal: 1.000 ερωτήσεις - 8 Κατηγορίες ερωτήσεων - 5 επίπεδα - 1 νέο Mix Grill ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Οι "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" έρχονται τη Δευτέρα 15 Ιουνίου!

gbal: Την ερχόμενη Δευτέρα, ένα από τα νέα - ελπιδοφόρα ονόματα της Αμερικάνικης μουσικής, οι Pains of being pure at heart ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin, αφού βέβαια τους έχουν προϋπαντήσει οι δικοί μας πολύ καλοί Flakes.

gbal: Σήμερα το βράδυ έχουμε ντέρμπυ στο Coca Cola Soundwave Vol. 3, μιας και οι Flakes μονομαχούν με τους Pop Eye στο BIOS σε μια ιδιαίτερη βραδιά με guest dj τον μπασίστα των Primal Scream "Mani" (πρώην μπασίστας των Stone Roses). Η είσοδος είναι ελεύθερη βέβαια.


Περί ανέμων και υδάτων

MikeMous: Στις 7 Ιούνη κέρδισε η Παραλία με Αυτοδυναμία !

GKamp: Η ανταλλαγή επιθετικών επιχειρημάτων μεταξύ Βελόπουλου-Κανέλλη, στο Mega. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Eugenia: Το νανούρισμα της θάλασσας στην ακρογιαλιά.






Διαβάστε ακόμα