The Goood, the Bad & the Queen 18-24/6/09

Περί μουσικής

ody: Fujiya & Miyagi και Florence and the Machine στο Synch.

MikeMous: Οι πολύ καλοί νέοι δίσκοι των : Iggy Pop, Moby και Placebo - "Preliminaires", "Wait For Me" & "Battle for the Sun" αντίστοιχα.Ο Iggy σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσικά μονοπάτια (τραγουδώντας και αλά γαλλικά παρακαλώ), ο Moby στις συνήθεις μελωδίες και πειραματισμούς, οι Placebo σε κέφια και φρέσκους ήχους.
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής

ody: Fujiya & Miyagi και Florence and the Machine στο Synch.

MikeMous: Οι πολύ καλοί νέοι δίσκοι των : Iggy Pop, Moby και Placebo - "Preliminaires", "Wait For Me" & "Battle for the Sun" αντίστοιχα.Ο Iggy σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσικά μονοπάτια (τραγουδώντας και αλά γαλλικά παρακαλώ), ο Moby στις συνήθεις μελωδίες και πειραματισμούς, οι Placebo σε κέφια και φρέσκους ήχους.

ody: To Synch φεύγει, to Ejekt έρχεται!

ody: Και μια ακύρωση που μας βγαίνει σε καλό: Echo & The Bunnymen αντί για Laureen Hill στο Ejekt. Αν μας έπαιζαν και ολόκληρο το Ocean Rain, όπως θα συμβεί σε επόμενες εμφανίσεις τους, θα ήταν όχι απλώς Good αλλά Queen.

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Οι ζεστές μέρες του Ιουνίου.

halias: Το beach party έρχεται...

GKamp: Πείτε με εντελώς παιδί ή αφελή, αλλά μου άρεσε η ταινιούλα "Night at the museum". Μεγάλο χιτ ο Αττίλας των Ούνων. (όχι της Κύπρου...)

mafalda: Το κομικσομάγαζο SOLARIS (Μπόταση 6, Αθήνα, Τηλ:2103841065) έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο τα 20 του χρόνια (ωραία ηλικία) και αποφασίζει να ξανακάνει έκπτωση 20% στα πάντα-όλα (βιβλία, κόμικς, Ε.Φ., φιγούρες κλπ) στις 20/6/2009 (μεγάλη μέρα).  Την πρώτη φορα, αν δε κάνω λάθος, ήταν το Σάββατο 20/12/2008 (ευτυχώς δε χρειάστηκα φορτηγό, κουβαλούσα και με τα 2 χέρια). Tο καλό είναι ότι μπορείς να παραγγείλεις από πριν τηλεφωνικά ό,τι θέλεις και να στο/στα κρατήσουν, αλλά θα πρέπει να γίνει η παραλαβή του(ς) το Σάββατο. Η Δέσποινα (ιδιοκτήτρια) έκανε πάλι το θαύμα της ειδικά για εμάς τους... εξαρτημένους. Περισσότερα στο www.solaris.gr

GKamp: Η είδηση οτι βρέθηκε πολύ αποτελεσματικό μη τοξικό φάρμακο κατά του καρκίνου στον Καναδά, αλλά δεν προωθείται λόγω... μή κέρδους, θεωρείται πολύ φτηνό. Αν το εμφιαλώσουν και το πουλήσουν για 1 ευρώ;...






Περί μουσικής

ody: Fujiya & Miyagi και Florence and the Machine σχεδόν ταυτόχρονα στο Synch.

ody: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όσους πηγαίνουν στις συναυλίες κουβαλώντας μαζί και τις αποσκευές τους. Μα τι περιέχουν επιτέλους αυτά τα σακίδια και γιατί είναι ανάγκη να τα τρώμε στη μάπα ενώ προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε το συγκρότημα;

Περί ανέμων και υδάτων

halias: Ο όψιμος πατριωτισμός αμέσως μετά τις εκλογές. Ξαφνικά θυμηθήκαμε λαθρομετανάστες, συμβάσεις, στρατόπεδα υποδοχής κλπ. Συγγνώμη αλλά οποιοδήποτε μέτρο που λαμβάνεται άρον άρον με φοβίζει, πόσο μάλλον όταν αφορά ανθρώπινα δικαιώματα. Η ξενοφοβία που υποβόσκει και η ρίψη ευθυνών όλων σε όλους δεν με φτιάχνουν.

GKamp: Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο halia. 15 χρόνια μετά, θυμηθήκαμε το μεταναστευτικό. Η σύμπλευση με το ποσοστό των πολιτών που διέρρευσαν προς τις ακροδεξιές παρατάξεις, με σκοπό να τους κερδίσουν πίσω. Αλλά όταν οι μετανάστες έχτιζαν Στέγαστρο Καλατράβα και Ολυμπιακά Έργα (κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες ασφάλισης κλπ), κανείς δεν είπε τίποτε. Μικροπολιτική σε μεγάλα κέφια.

MikeMous: Όταν έχει άπνοια κάνει ζέστη και παρακαλάμε για να φυσήξει. Όταν φυσάει παρακαλάμε να σταματήσει για να μην βάζουν κάποιοι αλήτες φωτιές. Δεν υπάρχει σωτηρία...

halias: Καιγόμαστε με φωτιές στα μπατζάκια μας και φέτος. Απλώς φέτος υπάρχει η καλύτερη δικαιολογία: Έβρεχε για αυτό δεν νοικιάζαμε. Ε και όταν σταμάτησε να βρέχει απλώς ξεχάστηκε ο υπεύθυνος (υπουργός  και λοιποί). Και εγώ που νόμιζα πως τα νοικιάζουμε πιο νωρίς για να είμαστε έτοιμοι και να μην συμβεί αυτό που τελικά συνέβη: να πιαστούμε απροετοίμαστοι μέσα Ιουνίου. Παρατήστε το τάβλι για λίγο βρεεεεε.

GKamp: Οι φωτιές του καλοκαιριού. Στη νέα κολεξιόν, προβάλλονται ενδιαφέροντα τοπία. Γλυφάδα, Βούλα, Ριτσώνα... Έμαθα οτι θα υπάρξει εισήγηση για διαγωνισμό: Κάψτε το καλύτερο φιλέτο με 8 μποφόρ. Ο νικητής κερδίζει μια "ηλικιωμένη που έκαιγε χόρτα", καθώς και γκαζάκια σε ντουζίνες.

halias: Φεύγω, και αφήνω πίσω μου συντρίμια, από το νησί και πάω για πάρτυ. Τέλος εποχής στις άνετες διακοπές σε νησί. Φτου, το πα και ξαλάφρωσα.

GKamp: Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον τουρισμό, οι τιμές παραμένουν υψηλές σε πολλά τουριστικά μέρη. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

halias: Κύπελλο συνομοσπονδιών. Γιατί; Δεν μου άρεσε και παλιότερα. Δεν με νοιάζει και δεν πρόκειται να υποκύψω στην ανάγκη για έσοδα και έλεγχο των εγκαταστάσεων για το Mundial της FIFA. Ας ψαρέψουν κάπου αλλού.
 
GKamp: Η λογική "Διακοπές τον Αύγουστο". Εξ όσων ξέρω, οι μεγαλύτεροι καύσωνες γίνονται Ιούλιο μήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού, οπου οι περισσότεροι απο εμάς, δουλεύουμε ωσάν τα σκυλιά, ιδρωμένοι και ταλαίπωροι. Μήπως να το ξανασκεφτούμε;...





Περί μουσικής

mafalda: To Beach Party του Mixgrill στις 20/6/2009. ΤΕΛΟΣ.

MikeMous: Mixgrill beach party αυτό το Σάββατο !!!
Μην λείψει κανείς!!!

ody: Απολαυστική η εμφάνιση των Pains Of Being Pure At Heart στο Gagarin, μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό. Ξεπέρασαν και αυτό που έδειξαν πρόσφατα στο Primavera και όταν έλεγαν από σκηνής ότι αυτή ήταν ίσως η καλύτερη βραδιά της περιοδείας τους, πιστεύω ότι το εννοούσαν. Πολύ καλοί και οι Common Sense και οι Flakes που τους συνόδευσαν. Πάντα τέτοια!

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η λαϊκή ατάκα "Χρωστάω της Μιχαλούς" (όπως όλοι), "Φύσα να δείς την Πόλη" (παλιά μούτζα), "Αλλού ο παππάς, αλλού τα ράσα του" (πάντα επίκαιρο...), και άλλες που δεν επιτρέπεται να αναφέρω εδώ. 

halias: Άπαιχτα για άλλη μια φορά τα Μαύρα Μεσάνυχτα. Η πρώτη ώρα έσκισε, η δεύτερη ήταν λίγο πιο γρήγορη και εύπεπτη από ότι είχα συνηθίσει. Είχε βέβαια εξελίξεις για όλα τα γούστα, ενώ η εικόνα των τριών μοναχών ήταν κουλή. Εγώ περίμενα να τον στείλουν Μοντεβίδεο και αυτοί πήγαν μοναστήρι. Σωστοοοοοοός. Η συνέχεια θα είναι μπόμπα.

GKamp: Τα παιδιά-τραγουδιστές με τα οποία συνεργάζομαι για την ετοιμασία κύκλου παιδικών καρτούν. Απλώς μπαίνουν, τα λένε θαυμάσια, και φεύγουν. Ούτε κομπασμοί, ούτε δηθενιές.

GKamp: Η ερμηνεία των Bruce Willis και Brad Pitt στο παλιό 12 monkeys. Τελεία.



Διαβάστε ακόμα