Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης @ ΣτΝ: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2  διπλές προσκλήσεις με ποτό για την εμφάνιση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή) την ερχόμενη Παρασκευή 4/2.
Μίλτος Πασχαλίδης


Το Mix Grill σάς προσφέρει 2  διπλές προσκλήσεις με ποτό για την εμφάνιση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή) την ερχόμενη Παρασκευή 4/2. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Πέμπτη 03/02 στις 4:00 μμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

Mίλτος Πασχαλίδης
«Κόψε την πείνα σου . . .»
 
Μιλτιάδης ΠασχαλίδηςΑπό την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φλεβάρη
στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου»

O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πρόκειται για μια ειδική παράσταση , η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι .Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα σύγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Λεοντής. Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων  τραγουδοποιών. (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ. α)

Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια, Φρόσω Στυλιανού και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό… τις «Κακές του Συνήθειες».

Έναρξη: Παρασκευή  4 και Σάββατο 5 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Δείτε εδώ video clip του Μίλτου Πασχαλίδη:

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια