The Good, the Bad & the Queen 28/1-3/2/10

LEONIDAS FROM CARAVEL: Το νέο super τραγούδι των Gorillaz με τίτλο Stylo, με την συμμετοχή των Bobby Womack και Mos Def, βάζει από τώρα υποψηφιότητα για single του 2010!
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής

LEONIDAS FROM CARAVEL: Το νέο super τραγούδι των Gorillaz με τίτλο Stylo, με την συμμετοχή των Bobby Womack και Mos Def, βάζει από τώρα υποψηφιότητα για single του 2010!

gbal: Οι Beach House. Δεν είναι φιλαράκια των Beach Boys, ακόμη κι αν οι μουσικές τους δεν είναι τόσο μακριά. Πολύ ωραίοι οι Beach House με αιθέριες μελωδίες και μια pop που αγγίζει τους Sigur Ros, αλλά και τους Fleet Foxes.

Dimi: Αναμένω το Lilies & Rainbows Release Party στο St George Lycabettus αυτή τη Δευτέρα πρώτη του Φλεβάρη. Πολύ ωραίες οι επιλογές της δεύτερης συλλογής της Άννας Αναστασίου. Δες κι εδώ

gbal: Οι Drums. Το συγκρότημα από το Brooklyn έχει κυκλοφορήσει 1 EP και δύο 7-ιντζα. Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά γι αυτούς και δικαίως έχουν γραφτεί. Το συγκρότημα είναι πραγματικά μια από τις νέες ελπίδες της χρονιάς!





Περί ανέμων και υδάτων

halias: Sherlock Holmes. Ο ΤρελοΕγγλέζος σκηνοθέτης έφτιαξε ένα τελείως διαφορετικό ντετέκτιβ. Αν και μου άρεσε περισσότερο το στυλ της βλοσυρής αυτοκαταστροφικής ιδιοφυΐας (βλέπε House) ομολογώ ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κάτι μου λέει ότι θα υπάρχει και συνέχεια με τον αναγεννημένο  Robert Downey Jr. Τώρα πότε θα προλάβει με τόσες ταινίες που έχει στα σκαριά ακόμα, δεν έχω ιδέα. Πάντως αν θέλετε σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ το προτείνω.

Gkamp: Η πληροφορία ότι το Έθνος της Αϊτής ήταν το πρώτο το οποίο αναγνώρισε την ελληνική επανάσταση του 1821 - πιο πριν κι από τους Άγγλους του Κάνινγκ.

Dimi: Μ’ αρέσει ο Φλεβάρης σαν μήνας. Έχει μια αναζωογονητική δροσιά (βλέπε χιονάκια και βοριαδάκια), έχει απόκριες με τρέλα, έχει μυγδαλιές να ανθίζουν κι έχει και ... τα γενέθλιά μου!  

Gkamp: Το MAUZAC στο Μαρούσι το οποίο εφεξής θα φιλοξενεί ποικίλες και ποιοτικές μουσικές βραδιές. Επιτέλους. Για να μην χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνουμε μόνο στην Αθήνα για να δούμε ένα live...   





Περί μουσικής


Περί ανέμων και υδάτων

Gkamp: Το χάος του αγροτικού. Ένα πρόβλημα το οποίο φτάνει στα όρια, πλέον.

halias: Ο Ολυμπιακός βυθίζεται συνεχώς από προβλήματα, η ΑΕΚ δεν φαίνεται να καταφέρνει τίποτα και στα ίδια βρίσκεται και ο Ηρακλής. Η μόνιμη λύση και στις τρεις περιπτώσεις φαίνεται να είναι η απόλυση του προπονητή. Συγνώμη αλλά, παρόλο που δεν είμαι φαν του Μπάγιεβιτς (ενώ πιστεύω περισσότερο στον Κωφίδη), πως καταφέρνει ο προπονητής να δημιουργεί το χρέος της ομάδας δεν έχω καταλάβει. Στην ΑΕΚ χρωστάνε 30 εκατομμύρια και μας λένε ότι όλα πάνε καλά. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν τους πιστεύει κανείς; Όσο για τον Ολυμπιακό θα περιμένω να δω τι κατάφεραν με "καινούργιο" προπονητή.






Περί ανέμων και υδάτων

Gkamp: Η συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού από τους Έλληνες, για την ανακούφιση των Αϊτινών που δοκιμάζονται. Για άλλη μια φορά, μέσα σε περίοδο χρηματικής δυσπραγίας, ο Έλληνας δείχνει απλόχερα την ευαισθησία του.

halias: Ευαισθητοποιημένοι οι καλλιτέχνες, ευαισθητοποιημένοι και οι θαυμαστές τους. Οι μεν προσπάθησαν, τραγούδησαν οι δε άκουσαν, κατέβασαν, ενίσχυσαν. Να πω ότι το περίμενα σε τέτοιο βαθμό, θα πω ψέματα.

gbal: Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης φέτος. Επιτέλους, η Θεσσαλονίκη δυνάμωσε ποδοσφαιρικά προσφέροντας μια άλλη ομορφιά στο φετινό Πρωτάθλημα.

halias: Ορίστε δίνει το mixgrill και εισιτήρια. Τι άλλο θέλετε; Για όσους με έχουν βρει σε στιγμές μέσα και αναρωτιούνται γιατί δεν δέχομαι πρόσκληση, είναι γιατί σχεδόν πάντα εκείνη τι στιγμή κάνω δουλειά. Πως νομίζετε ότι βγαίνει το site, δηλαδή (ειδικά στα Αγγλικά); Εγώ προτείνω να προετοιμαστείτε ψυχολογικά και βουρ για εισιτήρια U2 (όχι εμείς σαν συντάκτες δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε) για να πάτε στη συναυλία και free. Άντε και του χρόνου. 

gbal: Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει το Α' Πρωτάθλημα των Μονομαχιών. Νέα Έκδοση. Το παιχνίδι πιο φρέσκο, πιο γρήγορο και τα δώρα; Ένα iPod Touch 8 GB και 2 εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ στις 3 του Σεπτέμβρη. Στα επόμενα Πρωταθλήματα οι νικητές ας ετοιμαστούν να ταξιδέψουν σε μερικά από τα πιο γνωστά Ευρωπαϊκά Μουσικά Festivals.



Διαβάστε ακόμα