Red Nose Day Actually

Red Nose Day Actually: Η επιστροφή του "Love Actually"

Διαβάστηκε
Red Nose Day Actually
To "Love Actually" έκανε πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 και έμελλε 14 χρόνια μετά να θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες romcoms για το πλούσιο και ταλαντούχο της καστ, για τις γλυκόπικρες ιστορίες αγάπης σε όλες τις μορφές της, για το soundtrack και για το γιορτινό της κλίμα. Είναι άλλωστε και αγαπημένη ταινία των συντακτών του Mix Grill (oι σκέψεις μας για την ταινία εδώ). Οι πρωταγωνιστές ρωτιούνταν συχνά κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων σχετικά με την πιθανότητα sequel της ταινίας, κι αν και κανείς δεν ήταν αρνητικός σε μία τέτοια ιδέα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ένα σενάριο από πλευράς του δημιουργού Richard Curtis. Φυσικά μια τέτοια απόφαση έγινε δυσκολότερη με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου Alan Rickman το 2016, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ταινίας. 

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, o Colin Firth δήλωνε ανοιχτός στο να επιστρέψει ως Jamie, ενώ με τον ερχομό του 2017 φάνηκε πως οι ευχές όλων έπιασαν τόπο και η επιστροφή του "Love Actually" ήταν πια γεγονός. Πριν λίγες ημέρες, στις 24 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο ο τηλεμαραθώνιος του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief, που ιδρύθηκε από τον Richard Curtis και τον κωμικό Lenny Henry το 1985, ένα από τα πιο σημαντικά φιλανθρωπικά γεγονότα του Ηνωμένου Βασιλείου. Έτσι, επανενώθηκαν όλοι οι συντελεστές της ταινίας, με στόχο να μαζευτούν ακόμη περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη με αποτέλεσμα την πρεμιέρα της μίνι τηλεοπτικής ταινίας "Red Nose Day Actually"

Στη μίνι ταινία ήταν σχεδόν όλοι παρόντες: ο ακόμα Πρωθυπουργός Hugh Grant, η γυναίκα της ζωής του Martine McCutcheon, η Keira Knightley, ο Andrew Lincoln, ο Colin Firth, ο Chiwetel Ejiofor, η Lucia Moniz, ο Liam Neeson, ο 26χρονος πλέον (!) Thomas Brodie-Sangster, η Olivia Olson, ο ροκάς τραγουδιστής Bill Nighy, ο Marcus Brigstocke, και φυσικά ο Rowan Atkinson. Δυστυχώς από τη μία αλλά δικαιολογημένα από την άλλη, η Emma Thompson δεν επέστρεψε αφού τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τον κινηματογραφικό της σύζυγο, Alan Rickman. Ωστόσο, ο Curtis είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα πως δεν θα γινόταν καμία αναφορά στον χαρακτήρα του γιατί «τα πράγματα θα περιπλέκονταν πολύ».

Λαμβάνοντας χώρα 14 ολόκληρα χρόνια μετά, το "Red Nose Day Actually" στην ουσία απαντά στα ερωτήματά μας για την εξέλιξη και την τύχη των ηρώων. Θα προτιμήσουμε να μην κάνουμε spoil και να σας αποκαλύψουμε ποια ζευγάρια είναι μαζί και πού βρίσκονται σήμερα.

Κλείνοντας, η ταινία περνά ένα πολύ τρυφερό μήνυμα απευθυνόμενη σε όλους μας για να εμψυχώνουμε, να συνεισφέρουμε και να βοηθάμε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Και αν το "Red Nose Day Actually" δεν ήταν... actually το "Love Actually 2" που όλοι θα θέλαμε, ίσως καλύτερα γιατί καμιά φορά τα πρωτότυπα και αυθεντικά πράγματα είναι καλό να μένουν ως έχουν, ανέπαφα. 

Δείτε το trailer του "Red Nose Day Actually" που είναι εμπνευσμένο από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πρώτης ταινίας:Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
sequel
14
Red Nose Day Actually Love Actually
4
Σχετικά Άρθρα για σένα
Το Mix Grill σας προτείνει
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια