Opera Chaotique

1/4: Opera Chaotique @ Faust: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για τους Opera Chaotique.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Opera Chaotique τη Δευτέρα 1 Απριλίου. Η πρόσκληση αφορά την είσοδο και δεν περιλαμβάνει ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 11 πμ:
{contest_form}

ΔΤ
OPERA CHAOTIQUE
live @ FAUST Bar – Theatre – Arts
Παράταση εμφανίσεων!
Δευτέρες 1, 8, & 15 Απριλίου

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Faust τον Μάρτιο, οι Opera Chaotique συνεχίζουν ακάθεκτοι για τις τρεις πρώτες Δευτέρες Απριλίου (πριν την αναχώρησή τους για περιοδεία στην Πορτογαλία) παρουσιάζοντας την πιο φαντασμα-γορική, χαοτική, κωμική παράσταση καμπαρέ, στην οποία εντάσσουν πλέον και το ντεμπούτο τους album “Death of the Phantom of the Opera”.

Οι Opera Chaotique δημιουργούν ένα νέο είδος μουσικής, ένα εναλλακτικό σουρεαλιστικό καμπαρέ, με αφηγηματική δράση και πρωτότυπη μουσική σύνθεση, όπου εμπλέκουν στοιχεία της όπερας με την alternative pop rock, παντρεύουν μεταξύ τους αφρικάνικους ρυθμούς και την παραδοσιακή jazz blues της Νέας Ορλεάνης.

Μαζί με τον Tenorman (Vocals / Piano & Mystery) και τον Voodoo Drummer (Drums & Tricks), η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, ο τσελίστας Σταύρος Παργινός και guests έκπληξη κάθε φορά!
 
Οργάνωση παραγωγής: Cricos
 
 
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
 
More info – Κρατήσεις:
Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12
www.faust.gr, info@faust.gr
Τηλ.: 210 3234095
 

"a musical experience entirely unique, deep & well made"
(Where y'at magazine, New Orleans, US)
 
“Jazz, opera, alt rock, African music and cabaret collide in this offbeat act.”
(TimeOut London mag. U.K.)
 
"between lyric, jazz & cabaret"
(Lylo Mag, FRANCE)
 
“a novel jazz-opera experience..."
(Exberliner Mag, GERMANY)
 
"We are proud to present something actually original..."
(BCN MES mag, SPAIN)
 
"dark cabaret operistico"
(Radio Cultura, ARGENTINA)
 
 

BIOS

------------------------------------------------

OPERA CHAOTIQUE

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον Voodoo Drummer και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αθήνα, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους Jolly Jumper (NR), Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown (US).

Tον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε από την Hidden Track το ντεμπούτο τους album “Death of the Phantom of the Opera”. Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη…

Αυτή την περίοδο συνεχίζουν την περιοδεία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο «theARTer Gallery» του Βερολίνου, σε μια παράσταση με κούκλες μεγάλων διαστάσεων και ιδιαίτερα σκηνικά, σε συνεργασία με την ομάδα Merlin Puppet Theatre. Η συνέχεια περιλαμβάνει συμμετοχές σε φεστιβάλ στην Αγγλία και συναυλίες σε Πορτογαλία, Πολωνία και Γερμανία.

Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα & Χρήστο Κουτσογιάννη, οι οποίοι πλαισιώνονται συχνά από εκλεκτούς καλεσμένους.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ (Tenorman)

Είναι τραγουδιστής της όπερας και πιανίστας που έχει τραγουδήσει με τις συμφωνικές ορχήστρες της Βουδαπέστης, Αθήνας, Βελιγραδίου, Βουκουρεστίου, Ερεβάν και της Ρώμης (Ennio Morricone), πλάι στους Cheryl Studer (US) και Valery Chernov (RU). Επίσης έχει εμφανιστεί και ηχογραφήσει στην Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση και στο Κρατικό Θέατρο, ενώ έχει συνθέσει μουσική για θέατρο («Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Badminton κ.α.).

 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ (Voodoo Drummer)

Είναι Jazz-blues drummer που έχει παίξει στη Νέα Ορλεάνη, Ρώμη, Βιέννη, Κωνσταντινούπολη και Λεμεσό με τους Delores Scott, Lucille Grace-Ridges, Randy McAllister, Kim Lenz, Heather Cornell, Shaye Cohn, Jodie Woodward, Meschiya Lake, Michael Dotson, Jim & Minnie Murphy (US), Bots (BE), Talis Slide, Flo Metzger (DE), Jolly Jumper & Big Moe (NR) και επίσης ηχογράφησε με τους Meschiya Lake & Michael Dotson (US).

Διαβάστε ακόμα