Διαγωνισμός Mix Grill & Heavy by the Sea Festival 2013

Το Mix Grill σας προσφέρει προσκλήσεις για το Heavy By The Sea Festival, το μεγαλύτερο metal festival του καλοκαιριού τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.
Διαβάστηκε φορες


Το Mix Grill σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για το Heavy By The Sea Festival 2013 στην Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill και της Detox Events στο Facebook και να μπείτε στην παρακάτω πλατφόρμα μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 23.00:Συνδεθείτε στην παρακάτω πλατφόρμα και κερδίστε μια συμμετοχή. Αν θέλετε περισσότερες συμμετοχές, δείτε τα επιπλέον βήματα που υπάρχουν σ' αυτή την πλατφόρμα:1 Ιουλίου 2013
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

HEAVY BY THE SEA Festival

SLAYER
DOWN
ROTTING CHRIST
NAPALM DEATH
KVELERTAK

Το line-up του Heavy By The Sea, του μεγαλύτερου metal γεγονότος της χρονιάς, είναι πλέον ολοκληρωμένο. Οι Napalm Death είναι το όνομα που έρχεται να συμπληρώσει το εντυπωσιακό πρόγραμμα της 1ης Ιουλίου. Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα που δημιούργησε τον grind/death ήχο και άλλαξε την metal ιστορία, επιστρέφει μπροστά στο ελληνικό κοινό που τους έχει επιφυλάξει αξέχαστες sold out εμπειρίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια των 30 Ευρώ έχουν εξαντληθεί. Πλέον πωλούνται τα εισιτήρια των 35 ευρώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • 30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια)  - SOLD OUT
  • 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr , το viva.gr, το Tickethouse και τα Public.
  • 40 Ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

-----------------

H 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα τουHeavy By The Sea, του νέου μεγάλου φεστιβάλ σκληρού ήχου που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού, τον καλύτερο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της πόλης.

Στα ήδη γνωστά ονόματα των μεγαθηρίων Slayer και Down, προστίθενται δύο ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: οιRotting Christ και οι Kvelertak.

Οι Rotting Christ, το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, με την τεράστια πορεία παγκοσμίως και τις δύο δεκαετίες καριέρας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Heavy By The Sea για την πρώτη φετινή συναυλία τους στην Αθήνα. Θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού”, ο οποίος κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, καθώς και κομμάτια από την μεγάλη καριέρα τους.

Οι Kvelertak, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την θριαμβευτική πρώτη εμφάνισή τους με τους Megadeth. Πλέον ανήκουν στο δυναμικό της περίφημης Roadrunner Records, στην οποία μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους “Meir”. Οι τρελοί Νορβηγοί με τον μοναδικό ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες, είναι από τα πιο καυτά ονόματα του σκληρού ήχου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Δείτε παρακάτω όλη τη συναυλία των Slayer στο Sydney στις 24 Φεβρουαρίου 2013:


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 16 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα