Οι Coldplay είναι οι πρώτοι headliners του Glastonbury 2016

Διαβάστηκε φορες
Ανακοινώθηκαν, επιτέλους, οι πρώτοι headliners του Glastonbury 2016 και δεν είναι άλλοι από τους Coldplay!

Οι Coldplay θα κλείσουν το φετινό Glastonbury Festival το βράδυ της Κυριακής κι είναι οι πρώτοι που γίνονται headliners για τέταρτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου Φεστιβάλ, έχοντας ανεβεί στην Pyramid Stage τις χρονιές 2002, 2005 και 2011.

Αντιδράσεις υπάρχουν πάντα - θυμάστε τι έγινε πέρυσι με τον Kanye West;- και φυσικά κάποιοι, που βαρέθηκαν μάλλον τους Coldplay, έχουν δημιουργήσει online ψηφοφορία ζητώντας την αντικατάστασή τους με rock συγκρότημα. Δε νομίζω να καταφέρουν και πολλά...

Πάντως, οι ίδιοι φαίνονται αποφασισμένοι κι ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο twitter την παρακάτω φωτογραφία:

Το φετινό Glastonbury θα διεξαχθεί στις 22-26 Ιουνίου 2016 στην Worthy Farm κι οι φήμες θέλουν τους Muse και την Adele να εμφανίζονται τις προηγούμενες ημέρες. Για να δούμε, θα ξεπεράσει την αγοραφοβία της η Adele; Έχει δηλώσει αρκετές φορές πως φοβάται τα μεγάλα πλήθη, ενώ πέρυσι που παρακολούθησε το Glastonbury δήλωσε πανικοβλημένη.

Τη φετινή "legends" slot του φεστιβάλ θα καλύψουν οι ELO (Electric Light Orchestra). Ο θεσμός του "legends" slot έχει καθιερωθεί το απόγευμα της Κυριακής στην Pyramid Stage, φιλοξενώντας ονόματα "διαχρονικής" αξίας. Στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί οι αγαπητές Dolly Parton και Shirley Bassey, ενώ πέρυσι έκλεψε την παράσταση ο Lionel Richie.

Τα στοιχήματα για το υπόλοιπο line up έχουν ξεκινήσει από νωρίς και οι επικρατέστεροι headliners στις λίστες των bookies είναι οι: Foo Fighters, Oasis, Daft Punk και Radiohead. Από τις λίστες δε λείπουν ούτε οι Fleetwood Mac, Bloc Party, Blur, The Stone Roses και Ed Sheeran.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το φετινό Glastonbury, λοιπόν...
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα